«Στην Αγυιά με Κέρκυρα»

Ο Ανδρέας Νικάκης προανήγγειλε την επιστροφή της της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Για τη βοήθεια που... δεν έχει η Παναχαϊκή από τους επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και την επιστροφή στην Αγυιά μίλησε ο Ανδρέας Νικάκης. Ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε στο PLP και στην εκπομπή «Στα αποδυτήρια» και προανήγγειλε την επιστροφή των Αχαιών στη φυσική τους έδρα στον εξ αναβολής αγώνα με την Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων ο Νικάκης ανέφερε:

«Χρειαζόμαστε βοήθεια και στήριξη, από όλους στην πόλη. Κάνουμε ένα έργο το οποίο θα μείνει στην πόλη, σε εσάς. Έχουμε αδικηθεί από τους τοπικούς επιχειρηματίες. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να βοηθάει, δεν τους κατηγορώ είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά δεν έχουμε ούτε έναν άνθρωπο να βοηθήσει. Δεν έχουμε ούτε μία ταμπέλα στο γήπεδο, δεν έχει έρθει ένας άνθρωπος να πάρει έστω πέντε διαρκείας να βοηθήσει.»

Για το γηπεδικό είπε:
«Το παιχνίδι με την Κέρκυρα 11/11, θα το παίξουμε στην Αγυιά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφουμε στην έδρα μας σε αυτό το ματς. Έχουμε έτοιμο σχέδιο για βοηθητικό γήπεδο. Η Παναχαϊκή αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα δικό της, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό που θα μείνει».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep