«Μεγάλο σωματείο ο Πανσερραϊκός»

Τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία των Σερραίων εξέφρασε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Τσιριμπής

Απόλυτα ικανοποιημένος και ευγνώμων από την φιλοξενία του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε μετά το τέλος του νικηφόρου για την Παναχαϊκή αγώνα (2-1) ο Παναγιώτης Τσιριμπής. Ο πρόεδρος των Αχαιών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα «λιοντάρια» επισημαίνοντας πως οι μεγάλες ομάδες χτίζονται μέσα από τις δυσκολίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση του Πανσερραϊκού γιατί έχουμε ξεχάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ήθος και κάποια πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για τον αθλητισμό. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την μεγάλη ομάδα που λέγεται Πανσερραϊκός να έχει μία τέτοια φιλοξενία σε μία αντίπαλη ομάδα θα χαρώ πολύ να τα πούμε κάποια στιγμή εκεί που αξίζουν να είναι και οι δύο αυτές οι ομάδες που για εμένα είναι η Α κατηγορία και όχι η Β» ανέφερε αρχικά ο Τσιριμπής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μακάρι να μπορέσω να ανταποδώσω αυτή την φιλοξενία που μας έδωσε αυτό το μεγάλο σωματείο και να ξέρει ο κόσμος στις Σέρρες όπως και σε εμάς στην Πάτρα που είναι δύο νέες αρχές που γίνονται στις ομάδες, οι δυνατές και μεγάλες ομάδες χτίζονται μέσα από δυσκολίες. Μία ήττα ή νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Σήμερα ο Πανσερραϊκός έχασε, όμως με τον Βόλο έπαιξε μπαλάρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι υποχρεωμένος σε όσες ομάδες συμπεριφέρονται έτσι στην Παναχαϊκή να προσπαθήσω να συμπεριφέρομαι και εγώ. Λυπάμαι πολύ για το αν έχει γίνει κάποια φάση που αδίκησε τον Πανσερραίκό άκουσα για ένα πέναλτι δεν το είδα ήμουν στο πέταλο. Τέτοιες διοικήσεις σαν του Πανσερραϊκού, σαν της Παναχαϊκής δεν κάνουν ποτέ κάτι εσκεμμένα, είναι καθαρές και μεγάλες ομάδες. Πρέπει να μάθουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να λειτουργεί με ήθος».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep