«Τα αδύνατα δυνατά για Αγυιά»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαρίστησε τον κόσμο της για τη στήριξη στον αγώνα με τον ΑΟΤ.

Στο πρώτο της εφετινό εντός έδρας παιχνίδι η Παναχαϊκή, δεν κατάφερε να νικήσει. Έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, αν και ο κόσμος της έδωσε δυναμικό παρών στο στάδιο. Για αυτό η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι γίνονται τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στο γήπεδο της Αγυιάς.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θέλει να ευχαριστήσει τους Πατρινούς φιλάθλους για την πολύτιμη στήριξή τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τα Τρίκαλα. Η χθεσινή προσέλευση του κόσμου ήταν ένα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στη νέα προσπάθεια της Παναχαϊκής να δημιουργήσει τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προσδοκούμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η στήριξη του κοινού να είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί μόνο έτσι θα περαστεί το μήνυμα σε όλους πως η Παναχαϊκή, πλέον, είναι μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει. Ξέρουμε πως η ώθηση του κόσμου μεγιστοποιείται στο γήπεδο της Αγυιάς, την φυσική μας έδρα, και να είστε βέβαιοι πως γίνονται τα αδύνατα δυνατά ώστε η επιστροφή της ομάδας σε αυτή να γίνει από το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep