«Η… τρέλα που βοήθησε την ομάδα»

Την ευγνωμοσύνη του στη νέα ιδιοκτησία της Παναχαϊκής εξέφρασε ο Δημήτρης Σπανός που τόνισε ότι υπήρξε κίνδυνος μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Χαρακτηρίζοντας «τρελούς» με την… καλή έννοια τους νέους ιδιοκτήτες της Παναχαϊκής ο Δημήτρης Σπανός εξήρε την βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα την οποία γλίτωσαν από το χείλος του γκρεμού όπως ανέφερε. Ο έμπειρος τεχνικός των Αχαιών με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90FM» αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στον στόχο της Παναχαϊκής αλλά και στην αποχώρηση του Λεωνίδα Κυβελίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το προσεχές ματς με την ΑΣΑ: «Η Αναγέννηση είναι μία δύσκολη αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή: «Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα και εξακολουθεί να έχει. Ήρθαν κάποιοι τύποι πείτε τους τρελούς, πείτε τους όπως θέλετε αλλά ήρθαν και ανέλαβαν την ομάδα που ήταν στο χείλος του γκρεμού. Δεν σας κρύβω, ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μην κατέβουμε. Το σκεφτόμουν μέσα μου δεν το είπα σε κανέναν. Η τρέλα αυτών των ανθρώπων που ανέλαβαν βοήθησε και η ομάδα κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα και τους ευχαριστώ».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής είναι μεγάλο όπλο. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο μπορούν να βοηθήσουν έχοντας ένα γεμάτο γήπεδο, μπορούν να φέρουν και πολλά έσοδα στην ομάδα. Χρειάζεται στήριξη η Παναχαϊκή, από όλες τις πλευρές. Και φυσικά οι νίκες είναι βάλσαμο στα όσα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζουμε».

Για τον στόχο των Αχαιών: «Σίγουρα όπως έχει πει αρκετές φορές και η διοίκηση στόχος είναι η άνοδος. Όμως για να προβιβαστεί μία ομάδα στην Super League, δεν αρκεί μόνο να έχει καλό ρόστερ. Όντως, φέτος έχουμε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και γενικότερα αν η λειτουργία της ομάδας δεν είναι σωστή, το ρόστερ δεν θα φέρει μόνο του την άνοδο».

Για την αποχώρηση του Κυβελίδη: «Εγώ έδωσα το πράσινο φως και έφυγε ο Λεωνίδας. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά επειδή γνωρίζαμε ότι κάτι υπάρχει με τον Άρη, έπρεπε και ο ίδιος να μας ενημερώσει νωρίτερα και να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Έγινε τελευταία στιγμή. Δεν θέλω να τον θίξω, ξέρω ότι αγαπάει την Παναχαϊκή και πολύ μάλιστα, αλλά έπρεπε να μας είχε προειδοποιήσει. Από την στιγμή που δεν θα ήταν στην Παναχαϊκή με ψυχή και σώμα καλύτερα που έφυγε».

Για τα ΜΜΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν. Να συνεχίσετε να βοηθάτε την ομάδα και εγώ είμαι υπέρ στο να αναδεικνύεται τα προβλήματα. Αλλά να είστε κοντά στην Παναχαϊκή και να βγάζετε τα προβλήματα όταν πρέπει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep