«Θέλουμε νίκη στην Καρδίτσα»

Στο γκολ θεωρεί πως θα κριθεί το εκτός έδρας ματς της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση ο Κώστας Χατζής

Έχοντας δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία η Παναχαϊκή θα εμφανιστεί έτοιμη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας για να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Κώστας Χατζής εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην αχαϊκή ομάδα.

«Ξεκινάμε τη χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε ένα γήπεδο που δύσκολα θα κερδίσουν πολλές ομάδες. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το "δεξί" τη χρονιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει σκληρά αυτούς τους 3 μήνες και παρότι έχουμε αρκετές μέρες να δώσουμε φιλικό παιχνίδι, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε, όπως πρέπει, για να διεκδικήσουμε τη νίκη» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο 30χρονος αμυντικός των Πατρινών.

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί το επικείμενο ματς απάντησε: «Πιστεύω ότι τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξει η δύναμη, το πάθος αλλά και το ποια ομάδα θα βάλει πρώτη γκολ. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα μπουν πολλά γκολ και η ομάδα που θα σκοράρει, θα έχει το απολυτό πλεονέκτημα για να φτάσει στη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep