Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούζας: «Μας μένει πίκρα»

Στην ισοφάριση στο φινάλε στάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα της κατηγορίας: «Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη, πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο.

Η Παναχαϊκή, κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην έχει προβλήματα προσπαθώντας να δώσει το βάρος σε παίκτες που προέρχονται από ελληνικές ομάδες. Κινείται χωρίς μεταγραφές με παίκτες αμφιβόλου αξίας. Γενικά υπάρχει πίεση σε όλους τους τομείς, δεν θα μπορούσε να μην μείνει απ’ έξω και η Παναχαϊκή. Ωστόσο, λόγω ιστορίας και μεγάλης απήχησης στον κόσμο, δεν θα έχει τα προβλήματα που υπάρχουν στις άλλες ομάδες, που δεν υπάρχει μεγάλη λαϊκή απήχηση, δεν έχουν φιλάθλους που θα μπορούν να τους στηρίξουν».

Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε: «Σίγουρα μας αφήνει πίκρα το τελικό αποτέλεσμα. Στο β΄ μέρος ρισκάραμε, δώσαμε χώρους και έτσι μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος, ίσως γι’ αυτό κινδυνέψαμε μια-δύο φορές, όμως η αυτοσυγκέντρωση, αν την είχαμε ως το τέλος το αποτέλεσμα θα ήταν νικηφόρο.

Συνεχίζουμε με θέληση για την καθημερινή βελτίωση ώστε να παίζουμε καλύτερα. Η ομάδα του Πανσερραϊκού όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στον στόχο του, την άνοδο. Εύχομαι οι φίλαθλοι να μείνουν στην προσπάθεια των παικτών μου σήμερα, και υπόσχομαι με την πάροδο του χρόνου να δουν καλύτερο ποδόσφαιρο».

Στο αν στοιχήσει αυτή η εντός έδρας ισοπαλία ο Β. Βούζας σημείωσε: «Αν δούμε ότι παίζαμε με μια ανταγωνιστική ομάδα, που έχει ειδικό βάρος και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ίδιους στόχους, καλό το αποτέλεσμα είναι καλό, απλώς όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας αφήνει πίκρα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και ρυθμό ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας είπε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών: «Θα θέλαμε όλοι οι παίκτες της Παναχαϊκής να πούμε περαστικά στον Παπαστεργίου και ευχόμαστε σύντομα να είναι κοντά μας.

Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο και μακάρι να είναι κοντά γιατί τον χρειαζόμαστε. Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με ιστορία και ποιότητα. Εμείς ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα πιστεύω πως αδικεί τους εαυτούς μας.

Ίσως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο τέλος, όπως είπε ο προπονητής μας να μας στοίχησε,- ίσως έπρεπε το παιχνίδι να είχε τελειώσει πιο νωρίς (σ.σ. ο διαιτητής κράτησε παραπάνω χρόνο στις καθυστερήσεις), δεν ξέρω τι έγινε εκεί, η ουσία είναι πως το ματς ήρθε 1-1».

Last modified onΣάββατο, 18 Φεβρουάριος 2012 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep