Φέρνει και Τζίλας η Παναχαϊκή

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου επιθετικού βρίσκεται η αχαϊκή ΠΑΕ – Εν αναμονή της άφιξης και του Περίκο

Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως ολοκληρώνει η Παναχαϊκή στο πλαίσιο της ενίσχυσής της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Αχαιοί λοιπόν φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Τζίλας, γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον Εργοτέλη. Ο 32χρονος Σέρβος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα των Κρητικών το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 μετρώντας 13 συμμετοχές και σκοράροντας 3 γκολ. Ο έμπειρος σέντερ φορ αναμένεται την Πέμπτη (6/8) στην Πάτρα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των δυο πλευρών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα περιμένουν κι άλλη άφιξη οι Αχαιοί. Ο λόγος για τον Περίκο που επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Τέλος, το πρώτο της «τεστ» θα δώσει την Κυριακή (9/8) η Παναχαϊκή καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας στις 18.00 με την Αχαϊκή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep