«Ας πάμε στα Προσφυγικά»

Ο Αλέξης Κούγιας εξαντλεί τα περιθώρια για να παίξει στην Πάτρα η Παναχαϊκή.

Τη λύση των Προσφυγικών πρότεινε ο Αλέξης Κούγιας για να στεγαστεί η Παναχαϊκή σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς. Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Γάμμα»:

«Εμείς στείλαμε συγκεκριμένη επιστολή με τη μορφή εξώδικου έτσι ώστε να παραδοθεί αρμοδίως από δικαστικό επιμελητή και να μην υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν ότι δεν παρελήφθη σε δήμο και ερασιτεχνική, με αναλυτικό περιεχόμενο και δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα όλοι στην Πάτρα πρέπει να δείξουν εμπράκτως ότι θέλουν την Παναχαϊκή στην Πάτρα, μια και αυτό είναι το σωστό κι αυτό που ταιριάζει με τη δυναμική του ονόματος και την ιστορία της.

Αν δεν γίνει αυτό, ας μου δώσει η ΕΠΣΑ το ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών να του βάλω φυσικό χορτάρι και να παίξει εκεί η ομάδα σε μια ακόμη πιο ζεστή έδρα για τη νέα χρονιά.

Είναι ένα ιστορικό γήπεδο με πολύ εύκολη πρόσβαση για τον καθένα. Κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει και πλέον, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του έναντι της Παναχαϊκής και της Πάτρας».

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούνιος 2015 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep