Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μάθημα για την Παναχαϊκή

Η ήττα με 4-0 από τον Πανιώνιο έβγαλε εκτός κυπέλλου την Παναχαϊκή, την γέμισε απώλειες, αλλά και της έδωσε μάθημα όπως δήλωσε ο προπονητής της.

Η Παναχαϊκή μπορούσε να προκριθεί ακόμη και με ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και αν κράτησε την ψυχραιμία της μετά το 1-0 που έψαχνε την ισοφάριση, την έχασε οριστικά μετά το 2-0. Η διαφορά των δύο γκολ, αλλά και το ότι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Κάργα, την έφερε με την πλάτη στον τοίχο και ο Δημήτρης Κολοβός που έγραψε το 3-0 δύο λεπτά μετά τους αποτελείωσε.
Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως αυτή η εξέλιξη ήταν μάθημα για την Παναχαϊκή και οδηγός για τη συνέχεια ώστε να πετύχει τους στόχους της για το πρωτάθλημα.
Στα αρνητικά το ότι θα χάσει τον Κάργα που είδε κόκκινη κάρτα, με δεύτερη κίτρινη, από το ερχόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα με τα Χανιά στην Κρήτη.
ΤΑ ΓΚΟΛ
19' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γιάννου πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από κόντρες, έκανε το σουτ στη δεξιά γωνία του Μπαλασάκη και άνοιξε το σκορ.
53' ΓΚΟΛ 2-0 ο Κολοβός με εκτέλεση πέναλτι. ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα με δεύτερη κίτρινη στον Κάργα της Παναχαϊκής που κράτησε τον Γιάννου στην περιοχή της Παναχαϊκής και ο Πανιώνιος πήρε το πέναλτι
55' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κολοβός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
67' ΓΚΟΛ 4-0 Ο Σιώπης άνοιξε στον Πάνο από δεξιά, εκείνος έκανε την σέντρα και ο Γιάννου με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος (70' Χατζηισαϊας), Ρισβάνης, Τασουλής, Σιωπής (69' Γκέζος), Μπούζας, Πάνου, Φούντας, Μητρόπουλος, Κολοβός (71' Μασούρας), Γιάννου
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Άλα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Ασκίκμπα, Ντα Κόστα (75' Χούσα), Μαρουκάκης (75' Μασούρας), Στεργίδης (68' Χαρτσιάς), Μπαλού, Γκατιάνγκα, Πατινιώτης
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κωσταράς, Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep