Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ομάδα... συνταξιούχων»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι θα μηνύσει τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ομάδα... συνταξιούχων χαρακτήρισε τον Απόλλωνα ο Αλέξης Κούγιας. Στην τηλεοπτική «Δίκη» όπου φιλοξενήθηκε, του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη δήλωση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη μετά το ματς στο Παμπελοποννησιακό και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής απάντησε:

«Θα του κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Όποιος είδε το ματς, ο Απόλλων έπρεπε να παίζει με οκτώ από το πρώτο ημίχρονο. Πριν το πέναλτι έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Κύργιας, όπως και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του. Γι' αυτό στενοχωριέμαι. Έχουμε πάρει τρία πέναλτι φέτος που θα τα έδινε και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας. Επειδή δεν είχαμε πάρει πέναλτι έξι χρόνια, δεν πρέπει να παίρνουμε; Για κάποιο λόγο φέτος τα κερδίσαμε. Νομίζετε ότι τώρα δεν μας κλέβουν;».

Σε ερώτηση αν η διαιτησία πάει καλά την Παναχαϊκή, ο Κούγιας απάντησε:

«Όχι βέβαια. Με την ΑΕΚ δόθηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της και ένα καταφανέστατο δεν δόθηκε σε μας. Τελευταίος παίκτης και δεν υπάρχει αποβολή... Με τον Απόλλωνα μας γέμισε κάρτες. Στο Αίγιο ο αντίπαλος παίρνει τη μπάλα και σκοράρει. Δεν το αναδεικνύει κανείς αυτό. Ο Απόλλων στο 90' με τον Φωστήρα νικά 1-0 με φάουλ - δολοφονία του Κοτσώνη. Με τα Χανιά νικά με εγκλήματα. Να μας πει τι θέλει. Έπαιζαν τα μωρά της Παναχαϊκής με συνταξιούχους. Σας το λέω εγώ, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσουν. Έχουν κακή ομάδα».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί του Απόλλωνα, συμπλήρωσε:

«Γεμίζουν ταξί; Ήταν στην Πάτρα χθες. Τέσσερις ήταν...».

Last modified onΤρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 02:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep