Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Παναχαϊκή δεν ανήκει εδώ»

Ο Δημήτρης Σπανός υποστήριξε ότι η Παναχαϊκή δεν αξίζει να παίξει στη Football League.

Μετά το ισόπαλο (1-1) ματς στο Αίγιο, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας υποστήριξε: «Για εμάς ήταν ντέρμπι λόγω του τοπικού χαρακτήρα. Όντως επρόκειτο για ντέρμπι. Είχε πάθος, ένταση, αγωνιστικό τσαμπουκά, είχε ευκαιρίες, τα είχε όλα. Θα πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί ενώ προηγηθήκαμε γρήγορα, κάτι που δεν περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα, θα έπρεπε στη συνέχεια να ήμασταν πιο προσεκτικοί για να τελειώσουμε το παιχνίδι σε κάποια τελική. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινα ευχαριστημένος.
Οι παίκτες μου πίεσαν, κυκλοφόρησαν τη μπάλα, έχασαν ευκαιρίες και γενικά έβαλαν την υποθήκη για τη νίκη, παρότι δεν ήρθε. Για όλα αυτά το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά. Παρόλο που η ομάδα χτίστηκε με ταλαιπωρία, δείχνει ότι αποκτά μέταλλο νικητή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι συμπολίτες μας που ήρθαν να δουν το ματς θα έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα. Συγχαρητήρια στον κ. Σεροπιάν, στον κόσμο της ομάδας που τη βοήθησε και εύχομαι στον Παναιγιάλειο, ως Αιγιώτης, να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Θα πρέπει εμείς να μείνουμε ταπεινοί και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».
-Θεωρείτε δίκαιο το αποτέλεσμα;
«Στο 2ο ημίχρονο θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη, είχε καθαρές ευκαιρίες και θα μπορούσε να κερδίσει. Η Παναχαϊκή δεν πρέπει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Είναι μεγάλη ομάδα, ανήκει σε άλλη κατηγορία και θα πρέπει να κοιτάξει πώς θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο».
Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep