Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Μήνυση και καταγγελία»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κληθεί σε απολογία για απόπειρα στησίματος αγώνα.

Με υποβιβασμό κινδυνεύει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, εάν αποδειχτούν οι ισχυρισμοί Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» και υποστήριξε ότι αν δεν παρέμβουν αυτεπάγγελτα οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, τότε η πατρινή ΠΑΕ θα καταθέσει μήνυση και θα προχωρήσει σε καταγγελία.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας ανέφερε:

«Από τη στιγμή που διαπιστωθούν ότι αυτά που είπε ο Μαρινάκης περί απειλών Μελισσανίδη, τηλεφωνημάτων εκβιαστικών με πίεση για συγκεκριμένους διαιτητές στο ματς Παναχαϊκή - ΑΕΚ, τηλεφωνικών γραμμών από τα γραφεία του Μελισσανίδη κ.λπ., από τη στιγμή που οι καταθέσεις των θυμάτων θα είναι παρόμοιες, δεν υπάρχει δικαστήριο που θα αθωώσει τους κατονομαζόμενους ως ηθικούς αυτουργούς σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιαστές. Είμαι 40 χρόνια στα δικαστήρια και ξέρω πώς λειτουργούν τα δικαστήρια».

Για το αν κινδυνεύει η ΑΕΚ, ο Κούγιας είπε:

«Εκτός των τακτικών δικαστηρίων θα πρέπει να έχει άμεση εμπλοκή, τόσο ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου, όσο και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς κ. Καττάς και κ. Πετρόπουλος. Απορώ πώς δεν έχουν παρέμβει ήδη αυτεπάγγελτα, πρέπει να καλέσουν σε απολογία την ΑΕΚ για απόπειρα στησίματος ποδοσφαιρικού αγώνα. Τιμωρείται με ποινή υποβιβασμού η ΠΑΕ της οποίας πρόσωπο εμπλεκόμενο με την ιδιοκτησία ή τη διοίκηση κάνει αυτά τα πράγματα. Αν δεν το κάνουν, θα γίνει από μένα και την Παναχαϊκή μήνυση και καταγγελία. Διότι εμείς θα ήμασταν το θύμα.

Ο Μελισσανίδης δεν είναι μόνο εμπλεκόμενος ως φυσικό πρόσωπο. Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ εδώ και τόσο καιρό θεωρείται ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Και υπάρχει δεδικασμένο με τον Μπέο και τον Ψωμιάδη, οι οποίοι είχαν παραχωρήσει τις μετοχές σε τρίτα πρόσωπα, αλλά αποδείχτηκε ότι αυτή ήταν ουσιαστικοί ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα».

Last modified onΚυριακή, 16 Νοέμβριος 2014 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep