Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μήνυμα Φυντάνη σε… ατομιστές

 

Από τις πάσες που δεν έδιναν οι παίκτες του είπε πως κρίθηκε η πρόκριση με τον ΟΦΗ ο Ηλίας Φυντάνης. "Θα χάσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα", είπε ο προπονητής της Παναχαϊκής.

Είδα πολλούς ατομισμούς και ορισμένοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως! Δεν γίνεται να κρίνεται απ’ αυτούς το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οταν Φουρτάδο δεν έδινε στον Ατματζίδη σε κενή εστία, ή ο Ατματζίδης στον Φουρτάδο και ο Ντινας στον Χλωρό σε φάσεις που η μπάλα θα ήταν στα δίχτυα, τότε τι να πεις;

Αλλαγές στην ενδεκάδα αν κάποιοι δεν βάλουν μυαλό προανήγγειλε ο προπονητής της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης που μίλησε για μεταγραφική ενίσχυση και πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ελληνας τεχνικός. «Κάποιοι θα χάσουν τη θέση τους στην βασική ενδεκάδα. Είδα πολλούς ατομισμούς και ορισμένοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως! Δεν γίνεται να κρίνεται απ’ αυτούς το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Όταν ο Φουρτάδο δεν έδινε στον Ατματζίδη σε κενή εστία, ή ο Ατματζίδης στον Φουρτάδο και ο Ντινας στον Χλωρό και που θα ήταν η μπάλα στα δίχτυα, τότε τι να πεις;
Δεν ήταν ανικανότητα οι χαμένες ευκαιρίες αλλά επιπολαιότητα. Θα επιμείνω και με την επανέναρξη θα πρέπει κάποιοι παίκτες να βάλουν μυαλό καθώς σήμερα στην κατάλληλη στιγμή δεν έπαιξαν ομαδικά. Η ομάδα θα κινηθεί σε απόκτηση παικτών στις τρεις γραμμές γιατί έχουμε μπροστά μας 26 παιχνίδια και δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι».

Η ομάδα θα κινηθεί σε απόκτηση παικτών στις τρεις γραμμές γιατί έχουμε μπροστά μας 26 παιχνίδια και δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι. Αν έχουμε και στο πρωτάθλημα τέτοιες εμφανίσεις τότε θα προλάβουμε έστω και δύσκολα, να μπούμε στην εξάδα.

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδος είπε. «Μείναμε με την πίκρα της μη πρόκρισης, με μια εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Super League και έχει κάνει ως τώρα καλά παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πως ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες και την κατάλληλη στιγμή και μπορεί να μας «χτυπήσει», όπως και έγινε σε όποια ευκαιρία τους έδινες και έτσι που έγινε. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, και η σημερινή εμφάνιση ήταν καλύτερη απ΄ ότι η περσινή με την Καβάλα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, στο πρώτο μέρος επτά κλασσικές από τις οποίες οι τέσσερις ήταν για γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο έξι κλασσικές από τις οποίες οι τρεις ήταν για γκολ και σε μια αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ, ενώ είχαμε δουλέψει πάνω στις στημένες φάσεις. Αν έχουμε και στο πρωτάθλημα τέτοιες εμφανίσεις τότε θα προλάβουμε έστω και δύσκολα, να μπούμε στην εξάδα.
Είχα πει πριν το ματς ότι έπρεπε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα στημένα, δεν έγινε και δεχθήκαμε ένα γκολ όπου σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Το καλό είναι πως ο κόσμος ευχαριστήθηκε αυτό το ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα. Τα λόγια του συναδέλφου, φτιάχνουν την ψυχολογία των παικτών μου. Όμως, θα ήθελα να έχουν την ίδια συνέχεια και στο πρωτάθλημα.

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep