Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ετοιμάζει «βόμβα» η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαική δεν «απαντάει» στον Εθνικό Αστέρα, ωστόσο την Τρίτη (20/12) αναμένεται η έκθεση του παρατηρητή.

Του Περικλή Ζαχαρόπουλου

 


Δεν φαίνεται διατεθειμένη η ΠΑΕ Παναχαική να συνεχίσει την «βεντέτα» που ξέσπασε με την διοίκηση του Εθνικού Αστέρα με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Καισαριανή και το μεταξύ τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική. Παρόλο αυτά αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση, αφού την Τρίτη (20/12) αναμένεται η έκθεση του παρατηρητή αγώνα, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί τα πάντα. Τα πάντα τόσο από πλευράς Εθνικού Αστέρα όσο και από Παναχαικής αντίστοιχα. Ωστόσο η έκθεση έχει «γεμίσει» από…φάουλ της ομάδας της Καισαριανής και δη των φιλάθλων με τα μπουκάλια και τις πέτρες που πετούσαν στον πάγκο του Πατρινού συλλόγου και περισσότερο στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη που είχε μπει στο «στόχαστρό» τους !


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαική, Αλέξης Κούγιας ενημερωμένος για την ανακοίνωση-απάντηση της διοίκησης του Εθνικού Αστέρα και δη, τις δηλώσεις του προέδρου της Βασίλη Αδαμάκη αναφορικά με την νόμιμη συμμετοχή της Πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα από την στιγμή που έχει καταπέσει η εγγυητική επιστολή, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με νέες δηλώσεις, τονίζοντας μόνο ότι «η Παναχαική θα δώσει όταν πρέπει την απάντησή της και μάλιστα εμπράκτως…».


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ημερήσιου», εκτός της έκθεσης του παρατηρητή, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ Παναχαική ετοιμάζεται «βόμβα» η οποία επικεντρώνεται στην ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας και την νόμιμη ή όχι συμμετοχή της στο πρωτάθλημα αλλά και σε διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο της Καισαριανής.Όλα αυτά αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τις προσεχείς ημέρες και φυσικά τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν μετά από την «βόμβα» αυτή που ετοιμάζει η ΠΑΕ Παναχαική.

 

«Μάτια» μόνο σε ΟΦΗ !

 

Αφού η Παναχαική κατάφερε να αποσπάσει τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή μέσα στην Καισαριανή και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και την προσεχή Πέμπτη καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι «κοκκινόμαυροι» στο στάδιο της Αγυιάς, θα υποδεχθούν σε μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 16.00, την Κρητική ομάδα σε ένα παιχνίδι «νοκ-άουτ», όπου αν επικρατήσει θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

 

Σαφώς και το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Ηλία Φυντάνη είναι ισχυρό αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν μία δυνατή και συνάμα ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, με καταξιωμένους παίκτες στο ρόστερ της, αλλά όλα αυτά ο Πατρινός σύλλογος θα πρέπει να τα ξεπεράσει και να κάνει την υπέρβαση! Όπως είναι γνωστό, ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος «κρύβει» εκπλήξεις και η Παναχαική μιας και πλησιάζουν γιορτές θέλει να κάνει «δώρο» στον ΟΦΗ έναν…αποκλεισμό. Αν γίνει πράξη αυτό, τότε οι «κοκκινόμαυροι» ποδοσφαιριστές αφενός θα αγωνίζονται με «ανεβασμένη» ψυχολογία και στα επόμενα παιχνίδια, αφετέρου θα «χτυπήσουν» το…καμπανάκι στις υπόλοιπες ομάδες, ότι η Πατρινή «αρμάδα» φέτος προωρίζεται για μεγάλα…πράγματα.

 

«Ερωτηματικό» ο Φούφουλας !

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της Παναχαικής για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Πέμπτη έχει μπει στο τελικό της στάδιο. Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Ηλίας Φυντάνης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αλλά «πονοκεφαλιάζει» με τον τραυματισμό του Ντίνου Φούφουλα. Οι πιθανότητες συμμετοχής του έμπειρου μέσου είναι μοιρασμένες καθώς έχει δεχτεί χτύπημα στην κνήμη και χρειάζεται ξεκούραση και αποθεραπεία προκειμένου να το ξεπεράσει. Πάντως άπαντες στο Πατρινό στρατόπεδο θα τον περιμένουν μέχρι τέλους αφού πρόκειται για μία σημαντική μονάδα τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και τα μετόπισθεν, ενώ διαθέτει και την εμπειρία σε τέτοιου είδους κρίσιμα παιχνίδια.

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep