Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έστησαν αγώνες της Παναχαϊκής»!

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Κούγιας την Τετάρτη (09/07), προκειμένου να τοποθετηθεί σε ό,τι αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της:

Μετά την δημοσιοποίηση του βουλεύματος του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Αθηνών το οποίο αποδέχθηκε ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών κ. Κορέα και από το οποίο προκύπτει από την νόμιμη παρακολούθηση των τηλεφώνων τους ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργοί του στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού και στην Ε.Π.Ο. ΕΣΤΗΣΑΝ τους αγώνες Παναχαϊκή-Πλατανιάς και Πλατανιάς-Παναχαϊκή τον Ιούνιο του 2012 στερώντας την άνοδο της Παναχαϊκή στην Super League.

O ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω θα δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ.».

«Θα παίξουμε Παμπελοποννησιακό»

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά και με την άρνηση της Ερασιτεχνικής να παραχωρήσει την Αγυιά και ανέφερε:

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έλαβε γνώση της ανακοινώσεως της ερασιτεχνικής και ανακοινώνει τα εξής:

1.Δεν σας χρωστάμε ούτε ένα ευρώ όπως και δεν σας χρωστάει κανείς ούτε ευρώ αλλά εσείς χρωστάτε σε όσους μιλάνε ελληνικά ( βολλευμπολίστες – μπασκετμπολίστες – προπονητές – Εθνική τράπεζα δάνεια 600000,00€ - ΔΕΥΑΠ – ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΕΦΟΡΙΑ – ΙΚΑ - 600000,00€ σε αυτούς που έχουν κατάσχει τα διαμερίσματα στα Ψηλά Αλώνια) και 600000,00€ σε εμάς όπως αναλυτικά θα πληροφορηθείτε από αγωγή μας που θα σας κοινοποιηθεί.

2.Είμαστε βέβαιοι ότι μετά την ανακοίνωση αυτή δεν υπάρχει ούτε ένας Πατρινός ούτε ένας Έλληνας που να αμφισβητεί ότι τα οικονομικά προβλήματα ορισμένων από τα μέλη του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής λόγω εικονικών πτωχεύσεων αλλά και γενικώς λόγω εμπορικής πείνας από δέρματα που μυρίζουν από χρόνια, επιθυμείτε να τα επιλύσει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

3.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά από αυτή την εξέλιξη για την οποία ο καθένας καλόπιστος αντιλαμβάνεται ότι καμία ευθύνη δεν έχουμε, δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών τόσο στους φιλικούς όσο και στους επίσημους αγώνες μας όπως έχουμε νόμιμο δικαίωμα. 

4.Περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις των μετόχων της Π.Α.Ε. μετά την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (10/7/2014)».

 

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούλιος 2014 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep