Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απορρίφθηκε του Καβακά»

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι απορρίφθηκε η προσφυγή του Τίμου Καβακά.

Σε δικαστική διαμάχη με τον Τίμο Καβακά βρισκόταν η Παναχαϊκή και όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της, το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του πρώην προπονητή της.

Όπως ανέφερε:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. απέρριψε την προσφυγή του για 3 αγώνες προπονητή της Π.Α.Ε. Τιμόθεου Καβακά.

Ο Τιμόθεος Καβακάς με την επίκληση της μαρτυρίας μόνο του ψευδομάρτυρα γυμναστή του Γεωργίου Πήδουλα διεκδικούσε 60000,00€ με δικηγόρο τον Λάκη Σημαιοφορίδη.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει μηνύσει και τον Τιμόθεο Καβακά και τον Γεώργιο Πήδουλα στα ποινικά δικαστήρια για ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Όπως είναι γνωστό ο Τιμοθέος Καβακάς και ο γυμναστής Γεώργιος Πήδουλας αφού απέκτησαν μία σειρά από ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι των οποίων δεν προσέφεραν τίποτα (Λαζαρίδης, Σταυριανός, Παληγεώργος, Μαραγκουδάκης, Bozic, Zlatkovic, Villarejo, Κωστόπουλος, Bertin, Sitoe) και την 3η αγωνιστική και χωρίς η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να έχει καμία νίκη εγκατέλειψαν την ομάδα φεύγοντας νύκτα από την Πάτρα και ο Τιμόθεος Καβακάς είχε το θράσος να διεκδικήσει το ποσό των 60000,00€ γιατί δήθεν η Παναχαϊκή τον απέλυσε».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep