Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΓΣ αλλαγής έδρας και ονομασίας

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τη ΓΣ της 10ης Ιουλίου.

Τα θέματα της έκτακτης ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 δημοσιοποίησαν οι «κοκκινόμαυροι» και μεταξύ αυτών αναφέρεται η αλλαγή - προσθήκη επί της επωνυμίας της εταιρείας και η αλλαγή έδρας για τέλεση αγώνων (όχι η αλλαγή έδρας της εταιρείας). Μία εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη έπειτα από όλα όσα έχουν προηγηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ, που πάρθηκε την 16.6.2014 συνεδρίασή του και σύμφωνα με το νόμο και το κατασταστικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας «Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση 2005» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στα ενταύθα γραφεία αυτής, επί της οδού Πατρών Κλάους 93 στην Πάτρα, την 10 του μήνα Ιουλίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ. με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1) Εκλογή και αντικατάσταση προέδρου και μελών του ΔΣ (στη θέση του παραιτηθέντος προέδρου κ. Αλέξιου Κούγια από την 6/6/2014).

2) Αλλαγή - προσθήκη επί της επωνυμίας της εταιρείας.

3) Αλλαγή έδρας - πόλεως της ομάδας μόνο για την τέλεση των ποδοσφαιρικών αγώνων αυτής και όχι για αλλαγή έδρας της εταιρείας η οποία παραμένει στην πόλη των Πατρών.

4) Απόφαση των μετόχων της εταιρείας για την επιστροφή της ονομασίας «Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005» στην Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση όπως με έγγραφό της αυτή είχε ζητήσει με ταυτόχρονη αποχώρηση της ΠΓΕ από τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

5) Προσθήκη της επωνυμίας της εταιρείας ονόματος της διαφημιζόμενης εταιρείας της οποίας η επωνυμία θα αναγράφεται και στην φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

6) Διάφορα θέματα».

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep