Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απόφαση για... αναμονή

Απογοητευτική η προσέλευση στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Για τις 10 Ιουλίου μεταφέρονται οι όποιες εξελίξεις στην Παναχαϊκή σχετικά με την επόμενη μέρα. Η Ερασιτεχνική προγραμμάτισε την Κυριακή (22/06) ανοικτή ΓΣ στο κλειστό της Αγυιάς, προκειμένου να συζητήσει το αίτημα του Αλέξη Κούγια να αποχωρήσει και να μεταφέρει το ΑΦΜ σε άλλη πόλη. Ωστόσο, περίπου 150 άτομα έδωσαν το «παρών», με αποτέλεσμα η ΠΓΕ να είναι αναγκασμένη σε αναμονή ως τις 10 Ιουλίου, οπότε έχει προγραμματιστεί η ΓΣ της ΠΑΕ.

Εκφράστηκε η άποψη ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Κούγιας, αλλά η Ερασιτεχνική είναι υποχρεωμένη να βρει διάδοχη κατάσταση, ενώ ο πρώην μεγαλομέτοχος, Στάθης Μουτζουρούλιας, απαντώντας σε όσα του καταλογίζει ο πρώτος, τόνισε ότι για το καλό των «κοκκινόμαυρων» θα πρέπει να παραμείνει, να του δοθεί το γήπεδο δωρεάν και η Ερασιτεχνική να μην έχει αξιώσεις για τα οφειλόμενα. Σημείωσε δε πως η ΠΓΕ πρέπει να ζητήσει και συγγνώμη για την κίνησή της να καλέσει τους υποψηφίους προεκλογικά για να εξετάσουν πώς μπορεί να αποχωρήσει ο γνωστός νομικός...

Ο αντιπεριφερειάρχης, Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος πρότεινε οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν λύση. Η Ερασιτεχνική, τέλος, διένειμε φυλλάδιο με τα άρθρα που αναφέρονται στο αν μπορεί η ΠΑΕ να δράσει αυτοβούλως και να μεταφέρει το ΑΦΜ σε άλλη πόλη.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Ιούνιος 2014 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep