Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πάω όπου με προσκαλούν»

Μεταξύ... Καλαμάτας και Αιγάλεω ο Αλέξης Κούγιας.

Στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/06) ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκή ρωτήθηκε σχετικά με το πού θα πάει το ΑΦΜ του Πατραϊκού, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη να τον ρωτά αν ισχύει πως θα πάει την ομάδα στο Αιγάλεω και τον γνωστό ποινικολόγο να απαντά: «Θα δούμε, θα δούμε...».

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας ανέφερε: «Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι εδώ και πολλούς μήνες δεν επιθυμώ να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο με επίκεντρο την Πάτρα. Σε όλη αυτή την παρουσία μου οι χαρές ήταν πολύ λίγες». Όταν ρωτήθηκε πώς γίνεται εδώ και... 10 χρόνια η Παναχαϊκή να βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης, ο Αλέξης Κούγιας δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση, ενώ σε ερώτηση για το αν θα πάει στο Αιγάλεω με το ΑΦΜ του Πατραϊκού, ανέφερε: «Θα δούμε, θα δούμε... Δεν είναι αποφάσεις ενός ανθρώπου. Πάω εκεί που με προσκαλούν για να περνάω ωραία. Το ποδόσφαιρο είναι η ψυχική μου ηρεμία».

Ο μεγαλομέτοχος της πατρινής ομάδας ρωτήθηκε αν γνωρίζει πως έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμπλήρωσε: «Είναι τιμή μου αν μου έχει καταθέσει μήνυση. Να ξέρετε πως εγώ διαλέγω τους μηνυτές μου».


Last modified onΤρίτη, 17 Ιούνιος 2014 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep