Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θα πάρετε τίποτα...»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι και προσφυγή να κάνουν οι παίκτες δεν θα πάρουν τίποτα.

Στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας. Τόνισε ότι θα είναι έκπληξη αν δεν προχωρήσει σε εκκαθάριση, ενώ επεσήμανε ότι με την εξέλιξη αυτή και προσφυγή να κάνουν οι ποδοσφαιριστές δεν θα πάρουν τίποτα.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι περιμένω να εμφανιστεί αγοραστής μέχρι το χρονικό διάστημα που σας έχω πει. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση για το αν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής κάποιος ενδιαφερόμενος για την αγορά των μετοχών της Παναχαϊκής είπε: «Όχι, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Μακάρι να έρθει κάποιος και να τη ζητήσει». Υποστήριξε ότι ήταν δική του επιθυμία να σταματήσουν οι προπονήσεις, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστούν καθώς και οι παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα σύντομα θα φύγουν».

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αγοραστής, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Τότε, και αφού εξετάσουμε όλα τα δεδομένα, θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως θα είναι έκπληξη να μην προχωρήσω σε εκκαθάριση της ΠΑΕ Παναχαϊκή κι έτσι όσοι κάνουν προσφυγή δεν θα πάρουν τίποτα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Απρίλιος 2014 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep