Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μείνε κοντά μας πρόεδρε»

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής θα στείλουν έγγραφο στον ΠΣΑΠ για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση που ετοίμαζαν εδώ και αρκετές ημέρες οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εκδόθηκε τελικά την Παρασκευή (28/02). Οι Αχαιοί δήλωσαν ότι συμπαραστέκονται στον Αλέξη Κούγια και του ζήτησαν να συνεχίσει, ενώ τόνισαν ότι θα στείλουν έγγραφο στον ΠΣΑΠ για την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Σημειώνεται ότι εκ μέρους των ποδοσφαιριστών την ανακοίνωση υπογράφουν οι αρχηγοί, Κώστας Κιάσσος, Βαγγέλης Κοντογουλίδης και Σπύρος Σπίνουλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:

Εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή συμπαραστεκόμαστε στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο πρόεδρος μας για την δίκαια μεταχείριση της ομάδας μας και για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τα παράνομα κυκλώματα που μας στερούν εδώ και χρόνια την δίκαιη καταξίωση μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ζητούμε από τον πρόεδρο μας να μείνει κοντά μας όπως μέχρι σήμερα και του υποσχόμαστε όπως υποσχόμαστε και στους οπαδούς μας να κάνουμε τα πάντα για την άνοδο στην Super League.

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Φωστήρα την Κυριακή στις 14:30 μ.μ. το μεσημέρι θα συντάξουμε έγγραφο το οποίο θα απευθύνουμε στον ΠΣΑΠ και σε όλες τις αρμόδιους αρχές , όπου θα εξιστορούμε το τι έχουν διαπράξει εις βάρος μας συγκεκριμένοι διαιτητές.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους οπαδούς μας να έρθουν το Σάββατο το μεσημέρι στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο για να μας βοηθήσουν».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep