Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αξίζουμε τετράδα»

Στις ευκαιρίες της Παναχαϊκής στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε: ««Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε και αδικαιολόγητα για ένα εικοσάλεπτο μας πίεσε ο Βόλος και δεχθήκαμε το γκολ. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μετά το γκολ, θα έπρεπε να σπάσουμε το ρυθμό στην πίεση που δεχθήκαμε. Εξίσου καλό το δεύτερο μέρος, και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, εμείς ήμαστε πολύ καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το ματς. Και ο Ολυμπιακός Βόλου είχε όμως τις δικές του ευκαιρίες. Εμείς κοιτάμε την επόμενη ημέρα, πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ γιατί νομίζω ότι το αξίζουμε».

Ο Παπαδόπουλος δεν θέλησε να κρίνει τη φάση του 85ου λεπτού που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στον Δεινόπαπα λέγοντας ότι ήταν μακριά για να έχει άποψη.

O Στράτος Χιντζίδης είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα. Δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ, δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και εάν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε τη νίκη».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep