Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Θα είναι βαρύς ο πέλεκυς»

Χοντραίνει η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Στούπα.

Άμεση ήταν η απάντηση του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, στην ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών, που μεταξύ άλλων τον συμβούλευε να πάρει… λευκό μπαστούνι για τυφλούς και σκύλο βοηθείας!

Με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της πατρινής ΠΑΕ, ο Κούγιας αναφέρεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων, θέτει μεταξύ άλλων θέμα παρουσίας του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα, στην footballleague και καλεί τον Καλογιάννη να έχει το λόγο, «αλλιώς δημιουργούνται πολλές σκέψεις για τις αθωώσεις του Ηρακλή Ψαχνών από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Footballleague».

Η ανακοίνωση:

«Διάβασα την ανακοίνωση του Γιώργου Στούπα και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών και ήταν σαν να διάβαζα τις παλιές ανακοινώσεις που έκαναν σε βάρος μου, όταν έκανα τις καταγγελίες γι’ αυτούς, αυτοί που είναι σήμερα κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Κύριοι η ώρα της Δικαιοσύνης και για εσάς και για τους προστάτες σας, έφτασε! Ο πέλεκυς της θα είναι πολύ βαρύς. Όσο για τον κ. Στούπα υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα για την παρουσία του στην footballleague και ο κ. Καλογιάννης έχει άμεσα τον λόγο, αλλιώς δημιουργούνται πολλές σκέψεις για τις αθωώσεις του Ηρακλή Ψαχνών από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Footballleague».

Όπως και να έχει η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Στούπα… χοντραίνει και θα πρέπει άμεσα να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας με τις προκλητικές εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep