Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικό του θέμα αν νιώθει άβολα»

Ο Αλέξης Κούγιας πέταξε το μπαλάκι στον Τίμο Καβακά και έκανε γνωστό ότι δεν τον απολύει!

Καμία πρόθεση να απολύσει τον Τίμο Καβακά και τον γυμναστή, Γιώργο Πήδουλα δεν έχει ο Αλέξης Κούγιας, όπως σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «patragoal.gr». Όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, είναι θέμα του προπονητή αν δεν αντέχει την πίεση και σκοπός του είναι να τηρήσει το διετές συμβόλαιο που έχουν οι δύο πλευρές. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σύντομα θα λύσει τα συμβόλαια των Κοκκίνη, Σπίνουλα έπειτα από εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ πέταξε μπηχτή για τη μη χρησιμοποίηση νεαρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κούγιας:

«Δεν πρόκειται να απολύσω εγώ προπονητή. Έχουμε συμβόλαιο 2 ετών και θα το τηρήσω. Δικό του θέμα αν νιώθει άβολα. Αν δεν αντέχει την πίεση, όπως έμαθα ότι είπε κάπου. Εγώ έκανα και θα κάνω το καθήκον μου. Ο κόσμος να είναι ήσυχος ότι η Παναχαϊκή θα πετύχει το στόχο της.

Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα που κάνει προπόνηση μόνο σε χορτάρι και έχει έτοιμο το δικό της γήπεδο. Τους 16 παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι, τους επέλεξε όλους ο κ. Καβακάς που μου ζήτησε να λύσουμε τα συμβόλαια των Παμπόε, Ρεκλείτη και Βάντερσον. Έχω τηρήσει όλες τις απαιτήσεις του. Έχουμε ξοδέψει 13.000 ευρώ σε φάρμακα και προτεΐνες και 22.000 για πόλαρ και υλικό προπόνησης.

Μέχρι τώρα οι παίκτες εκτός των μεταγραφών έχουν λάβει σχεδόν το 1/3 προκαταβολή των συμβολαίων τους. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει πληρώσει φέτος τέσσερις φορές από την προετοιμασία.

Ο κ. Καβακάς έχει κοστίσει έως τώρα (παρότι βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική) περισσότερα από 12.000 ευρώ εκ των οποίων τις 9.000 τις έχει λάβει ο ίδιος. Και τις υπόλοιπες 3.000 ευρώ για να επιπλώσει το σπίτι. Ο κ. Πήδουλας έχει προεισπράξει 2 μισθούς και το μόνο του παράπονο είναι ότι δεν του έχουμε πάρει αυτοκίνητο».

Σε ερώτηση αν συνέβη κάτι στις περιπτώσεις Κοκκίνη – Σπίνουλα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, τόνισε: «Ποτέ δεν έγινε όσα γράφονται περί διαφωνίας μου για το θέμα Κοκκίνη – Σπίνουλα. Δεν έχω παρέμβει ποτέ σε προπονητή. Έχω εντολή από τον κ. Καβακά να λυθούν τα συμβόλαια των Κοκκίνη και Σπίνουλα. Θα το κάνω. Συμφωνήσαμε, γιατί μου το ζήτησε. Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως γιατί δεν υπολογίζονται οι μικροί ποδοσφαιριστές και ότι δεν γίνονται ειδικές προπονήσεις γι’ αυτούς. Ελπίζω ότι θα το κάνει στο μέλλον ο προπονητής μας».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep