Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Εδώ για ό,τι ξεχωριστό»

Παράθυρο για νέα μεταγραφική προσθήκη άνοιξε ο Αλέξης Κούγιας στην Παναχαϊκή.

Το αφεντικό των Πατρινών μίλησε στο «ΦΩΣ» και ανέφερε: «Σίγουρα έχει γίνει το καλύτερο δυνατό στην αγωνιστική ενδυνάμωση της ομάδας και παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά γενικότερα για τη χώρα, άρα και για το ποδόσφαιρο, εμεις έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά. Αν στην πορεία προκύψει κάτι το ξεχωριστό, μια πολύ καλή ευκαιρία που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο ποιοτικά την ομάδα μας, εδώ είμαστε για να πράξουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει κάνει ό,τι καλύτερο γινόταν για την Παναχαϊκή της νέας περιόδου, σε όλα τα μέτωπα, και από εδώ και πέρα θα πρέπει και οι Αχαιοί φίλαθλοι να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα από την πρώτη στιγμή. Όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να φέρουμε την Παναχαϊκή στη φυσική της θέση και αυτός πρέπει να είναι ο κοινός στόχος και επιδίωξη όλων στην Αχαϊα».
Αναφορικά με τα επόμενα φιλικά της Παναχαϊκής, είναι βέβαιο ότι θα παίξει με Πεύκη και Κέρκυρα, ακόμα ωστόσο δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες. Το επόμενο τεστ των Αχαιών είναι την προσεχή Κυριακή (11/8), κόντρα σε μια μικτή ομάδα από την Ευρυτανία.

Ο νέος χορηγός

Με την εταιρεία «Υφαντής» φέρεται να έχει συμφωνήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, προκειμένου να αποτελέσει τον χορηγό στη φανέλα της ομάδας. Το deal θα αποφέρει στα ταμεία των Αχαιών το ποσό των 100.000 ευρώ.

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep