Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μη σας προσάψουν το παραμικρό»

Ομιλία του Ηλία Φυντάνη στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, μία μέρα πριν από το ματς με τον Απόλλωνα.

Διαρκείς αλλαγές προπονητών, αφαίρεση βαθμών, ξεκίνημα με πρωταγωνιστικούς στόχους και φινάλε με νεαρούς κατά βάση. Η Παναχαϊκή, λοιπόν, την Κυριακή (26/05) κλείνει την αυλαία μία επεισοδιακής χρονιάς, έχοντας τον ρόλο του ρυθμιστή. Φιλοξενεί τον Απόλλωνα και καλείται να αποδείξει στο γήπεδο, όσα ισχυρίστηκε με ανακοινώσεις της. Ζήτησε τη στήριξη των οπαδών και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με ψηλά το κεφάλι. 

Ο Απόλλων Σμύρνης με νίκη πανηγυρίζει την απευθείας άνοδο, όμως ακόμα και με ισοπαλία μπορεί υπό προϋποθέσεις να κατακτήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι Αχαιοί τονίζουν ότι θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν, όπως αναφέρει και η ΠΑΕ ότι: «Δεν στήνουν, ούτε στήνονται». Μάλιστα ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε κατ' ιδίαν σε κάθε ποδοσφαιριστή του και η γενική ιδέα των όσων τους επεσήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα εξής: «Παίξτε για τους εαυτούς σας. Είστε σε μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να αφήσετε να σας προσάξουν το παραμικρό».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα και ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης υπολογίζει κυρίως σε νεαρούς, καθώς μόνο τις προηγούμενες ημέρες αποχώρησαν τέσσερις έμπειροι. Απών θα είναι ο τραυματίας Φατιόν. Η αποστολήΑνδρούτσος, Πίτκας, Παπαδόπουλος, Λίτσης, Σπίνουλας, Καραμανλής, Τέλλος, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Χοτζάλι, Πλέγας, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινίδης, Γκούρτσας, Περέιρα, Παμπόε, Αδαμόπουλος, Χούσα, Βάντερσον.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep