Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Τετάρτη της Παναχαϊκής

Ο Αλέξης Κούγιας Ο Αλέξης Κούγιας

Οι Αχαιοί θα παλέψουν για τη δικαίωσή τους.

 

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν στην Παναχαϊκή την ερχόμενη Τετάρτη (12/10), ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει οι Αχαιοί. Ο Αλέξης Κούγιας έχει τονίσει επανειλημμένως πως η απόφαση υποβιβασμού της ομάδας στην Football League 2 και η δική του 5ετη απαγόρευση από κάθε είδους ποδοσφαιρική δραστηριότητα, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα οργανωμένο σχέδιο για να εξοντωθεί ο μοναδικός μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

 

Για αυτό τον λόγο καθησύχασε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, υπογραμμίζοντας πως η Παναχαϊκή θα δικαιωθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως η ανησυχία είναι μεγάλη. Δεν είναι και λίγο πράγμα να ετοιμάζεσαι μετά από πέντε χρόνια να παίξεις στη Β' Εθνική και ξαφνικά να σου λένε ότι πέφτεις πάλι κατηγορία...

 

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ θα πιέσει προκείμενου να υπάρξει απόφαση το συντομότερο δυνατό, δηλαδή μέσα στην Τετάρτη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα. Η υπερασπιστική γραμμή των «κοκκινόμαυρων» θα βασιστεί πάνω στο σκεπτικό της απόφασης, το οποίο σύμφωνα με τους Πατρινούς, έχει λάθη, παραλείψεις και δείχνει σκοπιμότητα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep