Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα άκρα με Δημήτρη Κοιλιάρα!

Η Παναχαϊκή καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Δημήτρη Κοιλιάρα για τις δηλώσεις που έκανε!Στην Εισαγγελία για Σταθάκη

Ο πρώην πλέον μέσος των Αχαιών σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» χαρακτήρισε τα όσα υποστηρίζει η Παναχαϊκή ψευδή και ανακριβή, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να περάσει στην αντεπίθεση και να υποστηρίξει ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του.

Ο Κοιλιάρας δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι γεμάτη ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες σε βάρος μου. Αηδίασα μόλις τη διάβασα. Δεν είμαι χθεσινός στο χώρο. Ολοι ξέρουν το χαρακτήρα μου. Ουδέποτε δημιούργησα πρόβλημα σε όποια ομάδα έπαιξα. Βρείτε μου έστω έναν να πει άσχημη κουβέντα για τον χαρακτήρα μου. Ποδοσφαιρικά, σεβαστή η άποψη του καθενός. Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να ισοπεδώνει το χαρακτήρα μου. Όταν ήρθα, τον ενημέρωσα αμέσως για την προσφυγή που είχα κάνει στην Πάφο, εξ αιτίας της οποίας μπορεί ν' αργούσε η μπλε κάρτα μου και μου είπε δεν πειράζει. Ουδέποτε πήρα την προκαταβολή που είχαμε συμφωνήσει. Και ξαφνικά χθες μου ζητάνε να λύσω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει σε λίγες μέρες.

Αλλά ξέρετε γιατί το έκανε; Για να δείξει ότι είναι από πάνω. Μου είχε ζητήσει αρκετές φορές να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ το τρέναρα. Και για να δείξει στον κόσμο ότι δήθεν αυτός μ' έδιωξε, μου ζήτησε να το λύσω. Πώς μ' έδιωξε όμως; Αφού λήγει το συμβόλαιό μου. Και του χάρισα και το 1/3 των χρημάτων που είχαμε συμφωνήσει; Τι ήθελε, να τα χαρίσω όλα; Αλλά ξέρω τι φταίει.

Οποιος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στην Α' Εθνική και έρχεται στην Παναχαϊκή, αυτομάτως μπαίνει στη μαύρη λίστα του. Ποιον θα πρωτοθυμηθώ; Τον Σολάκη, που με τέτοια ιστορία τον έβγαλε άχρηστο; Τον Μπρέσκα; Τον Κορδονούρη πιο παλιά; Τον Ουρτάδο που έφυγε και γλίτωσε; Τον Κυβελίδη που δεν έκανε για την Παναχαϊκή και τον ζητάνε κάθε φορά 5-6 ομάδες απ' τη Σούπερ Λίγκα; Τον Σάμαρη; Ή να πω για τον Κωνσταντινίδη, έναν παίκτη και με ισχυρή προσωπικότητα και με πολλά προσόντα τον οποίο τον έχουν εξαφανίσει απ' την ομάδα με το έτσι θέλω; Η Παναχαϊκή, όμως, ήταν και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την μικρύνουν…».

Η απάντηση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την δήλωση του Δημήτρη Κοιλιάρα και εις βάρος του θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή. Μάρτυρες που θα κληθούν εναντίον του είναι μεταξύ άλλων και ο δικηγόρος του κ. Λυσάνδρου. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας εισέπραξε προκαταβολή για να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου ενώ αυτό ήταν αδύνατο αφού είχε κάνει προσφυγή στην ΑΕ Πάφου και έτσι έχασε σχεδόν το μισό του πρωταθλήματος και ούτως η άλλως θα έχανε το μισό του πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο απέκρυψε. Αγωνίστηκε τελικώς 50 ημέρες και εισέπραξε το ποσό των 13.000 ευρώ.

Η αγωνιστική προσφορά του δυστυχώς ήταν μηδαμινή αφού στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε γινόταν αλλαγή ή ήταν αλλαγή από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Στην Παναχαϊκή αυτοί που προσφέρουν ανταμείβονται και αυτοί που κοροϊδεύουν εκτίθενται.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει πληροφορηθεί την συνάντηση κάποιον δήθεν οπαδών της, οι οποίοι δήθεν ισχυρίζονται ότι είναι μέλη των Αχαιών, στην Γλυφάδα με τον Παπαδόπουλο, και τον Σταθάκη και όσα σχεδιάζουν την Κυριακή στον αγώνα με τον Απόλλωνα και ήδη έχει ενημερώσει την εισαγγελία και την αστυνομία. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα να είναι βέβαιοι ότι διακοπή αγώνα στην Πάτρα δεν θα υπάρξει ξανά. Γιαούρτια μπορεί να ξανά υπάρχουν«.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep