Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πολεμικό ή... παιδικό;

Ερωτήματα σχετικά με το άδειασμα του Αλέξη Κούγια στον Ηλία Φυντάνη. Νίκη σε βάρος των Νέων.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο τη Δευτέρα (13/05) ότι παρά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια σε βάρος του τεχνικού των «κοκκινόμαυρων», η συνεργασία τους θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας. Φυσικά, θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί την επόμενη χρονιά. Έτσι, ο ίδιος έδωσε το «παρών» στο φιλικό της Τρίτης (14/05) με την ομάδα Νέων στο οποίο η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 με τέρματα των Περέιρα, Γιάννη Κοιλιάρα.
Ο Φυντάνης δεν έδωσε συνέχεια στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, όμως οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ για εντολή χρησιμοποίησης νεαρών έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το... πολεμικό κλίμα που είχε προαναγγείλει μέχρι το φινάλε πριν τον προσλάβει στον πάγκο. Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας δήλωνε ότι οι Πατρινοί θα σκέφτονται πολύ καλά πού και πότε θα δηλώνουν τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, γιατί στόχος τους είναι να «χτυπούν» όλα τα ματς. Παρόλα αυτά έφερε στην επιφάνεια θέμα χρησιμοποίησης νεαρών, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από την τεχνική ηγεσία κάτι τέτοιο... Είναι χαρακτηριστικό ότι τα παραπάνω προκάλεσαν την αντίδραση ακόμα και του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος μίλησε για κρούσματα αδιαφορίας σε ορισμένες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, ο Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, όμως όχι και ο Γιάννης Βοσκόπουλος με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Τέλος η σεζόν για Λίτση
Την Τετάρτη οι Αχαιοί έχουν ρεπό και προετοιμάζονται ήδη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη εντός έδρας. Οι Γιάννης Κοιλιάρας, Σπίνουλας επιστρέφουν, όμως θα λείψει ο Γιάννης Λίτσης, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep