Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένας... Ιβάν και για την Παναχαϊκή

Σενάρια και στην Πάτρα για ενδιαφέρον Ρώσων επενδυτών…

Την αρχή έκανε ο Ιβάν Σαββίδης και ήταν θέμα χρόνου πότε θα τον ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες από τη Ρωσία. Έπειτα, λοιπόν, από την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο και άλλοι επιχειρηματίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην Ελλάδα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και εμπορικά. Μάλιστα, φέρονται να «χτενίζουν» το ποδοσφαιρικό έδαφος σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» να κάνει λόγο για την Παναχαϊκή.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ρώσους, επειδή η Πάτρα συνδέει τη Δυτική Ελλάδα με την Ευρώπη μέσω του λιμανιού της και αυτό την κάνει ιδιαίτερη πόλη. Και οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν πως η Παναχαϊκή, και λόγω λαϊκού ερείσματος και λόγω ιστορίας και λόγω Πάτρας, αποτελεί μια επιλογή πρώτης γραμμής για έναν επιχειρηματία στυλ Σαββίδη που θέλει να «παίξει μπάλα» και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Φυσικά, όλα αυτά είναι θεωρητικά. Εάν, πάντως, κάποιος χτυπήσει την πόρτα του Αλέξη Κούγια, τότε είναι δεδομένο ότι ο νομικός σύμβουλος των Αχαιών θα το συζητήσει, καθώς έχει τόνισε πολλέ φορές ότι θα πουλήσει τις μετοχές του σε σοβαρό επιχειρηματία.

Την ίδια στιγμή οι Αχαιοί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, με τον Ηλία Φυντάνη να δηλώνει: «Δεν πρόκειται να δώσουμε σε κανέναν δικαιώματα να πει το παραμικρό σε βάρος μας. Όπως παίξαμε στα ίσα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό, έτσι θα παίξουμε και με τη Νίκη και με τον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα. Σε κάθε ματς θα παίξουμε για τη νίκη, θα παίξουμε για την Παναχαϊκή. Εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γιάννης Κοιλιάρας, Σπίνουλας. Επιστρέφουν, όμως οι Λίτσης, Κοκκίνης.

Last modified onΤρίτη, 07 Μάιος 2013 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep