Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγκλονισμένη η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των πρώην ποδοσφαιριστών της, Τσιβίλογλου, Δελαπόρτα.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Κρεμαστής, Φίλιππα Δελαπόρτα και του αδερφού ενός ακόμα παίκτη, του Ευτύχη Τζιβίλογλου.

Οι δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη (09/04) σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Αθήνα, όταν η αποστολή του Φοίβου Κρεμαστής έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου ζήτησε άδεια, προκειμένου μαζί με τον αδερφό του να πάει να αγοράσει παπούτσια για να αγωνιστεί στο ξερό γήπεδο του προσεχούς αντιπάλου, Ίκαρου Σάμου. Μαζί τους στο όχημα ήταν και ο Φίλιππος Δελαπόρτας.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο νεαρών. Ο μόνος που βγήκε ζωντανός ήταν ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ακληπιείο της Βούλας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή που είχε στις τάξεις της τον Ευτύχη Τζιβίλογλου και τον αδερφό του Φίλιππα Δελαπόρτα εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε και η οικογένεια Φυντάνη, που είχε συνεργαστεί μαζί τους στον Αίαντα Σαλαμίνας.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των παλιών της ποδοσφαιριστών Τσιβίλογλου και Δελαπόρτα για τον άδικο χαμό των 20χρόνων αδελφών τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στην Αθήνα».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep