Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή: «Κωμική κίνηση»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή άδειασε (!) τον πρόεδρο Χρήστο Λούβαρη και εξέφρασε τη… λύπη της για την κίνηση των «6»

Η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας πήρε θέση στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ομάδα των «6» την Τετάρτη (27/03), ενώ εξέφρασε τη λύπη της που ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος, φυσικά, πρέπει να παραιτηθεί. Μάλιστα, χαρακτήρισε την όλη κίνηση κωμική και ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«H ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου του κ. Λούβαρη και των 6 προσώπων οι οποίοι εμφανίστηκαν ως ομάδα η οποία από αύριο το πρωί θα αναλάβει την διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χωρίς όμως κανένας από αυτούς να είναι στο Δ.Σ.

Η ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όλη αυτή την κίνηση την χαρακτηρίζει επιεικώς κωμική και λυπάται ιδιαίτερα που συμμετείχε και στην συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και την Δευτέρα 25/3/2013 ζητήθηκε από την ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. μία συνάντηση των 6 αυτών προσώπων μέσω του κ. Λούβαρη, οι οποίοι τόνισαν στην ιδιοκτησία ότι δεν έχουν, ούτε τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, ούτε έχουν την δυνατότητα να φέρουν χορηγούς και ούτε κανένας από αυτούς δεν ήθελε να έχει θέση στο Δ.Σ. και ούτε έστω και ένας να αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη.

Η ιδιοκτησία τους απάντησε ότι ευχαρίστως δέχεται την οποιαδήποτε ηθική βοήθεια, αλλά δεν είναι δυνατόν άλλοι να χρηματοδοτούν την ομάδα, άλλοι να είναι στο Δ. Σ. και άλλοι να ασκούν διοίκηση ανεύθυνα πρόσωπα με τα οποία η διοίκηση ούτε καν γνωρίζεται .

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι απενεμήθησαν και τίτλοι και ιδιότητες και το μόνο το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι λυπούμαστε ιδιαίτερα τόσο για την ενέργεια του κ. Λούβαρη όσο και για την αμετροέπεια των 6 προσώπων τα οποία μάλιστα έκαναν και διάγγελμα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν είναι ούτε η Παναχαϊκή των χρόνων της οικονομικής ανέχειας του Λουκόπουλου, ούτε των χρόνων της οικονομικής ανέχειας του Μουτζουρούλια, ούτε των χρόνων της οικονομικής ανέχειας του Μακρή, αλλά είναι μία Π.Α.Ε. πού πληρώνει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της, τα χρέη του παρελθόντος, έχει μία θαυμάσια νεανική ομάδα και το μόνο το οποίο δεν έχει είναι η βαθμολογική θέση η οποία της αξίζει.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χρειάζεται πραγματικά σοβαρούς ανθρώπους στο Δ.Σ. και όχι μυαλοπώλες που αναζητούν ρόλους και τίτλους. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει και λογιστήριο και υπαλλήλους που διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις της και το μόνο που της χρειάζεται είναι ένα προπονητήριο και ένα γήπεδο για να αγωνίζεται.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, δεν έχει προσφυγές και είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλαθλος κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και θα έχει και Δ.Σ. από αυτούς που πραγματικά την αγαπούν και όχι από αυτούς που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για τίτλους και ιδιότητες».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep