Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρχίζει… tour η Παναχαϊκή

Σε Ναύπακτο, Αίγιο και Πύργο θα φιλοξενηθεί η Παναχαϊκή αν δεν πάρει το «οκ» για χρήση του Παμπελοποννησιακού.

Η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα (25/02) θα ολοκληρωθούν οι χωματουργικές, υδραυλικές, υδρευτικές και αποχετευτικές εργασίες στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας, το οποίο θα είναι έτοιμο για χρήση τον Απρίλιο. Ωστόσο, το άλλο θέμα που «καίει» είναι αυτό της έδρας. Έτσι, εάν δεν της επιτραπεί να αγωνίζεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, θα κάνει… τουρ ως τυπικά γηπεδούχος σε Ναύπακτο, Αίγιο και Πύργο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε σχετικά:

«Σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο πρόεδρος κ. Λούβαρης, ο κ. Τσαρτόλιας, ο κ. Παπαθωμάς, ο κ. Γερόλυμος και ο κ. Χριστόπουλος στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αξιολογήθηκαν οι οικονομικές προσφορές των εργολάβων οι οποίοι από την Δευτέρα το πρωί θα ολοκληρώσουν τα χωματουργικά τα υδραυλικά, τα έργα υδρεύσεως και αποχετεύσεως στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας. Η ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται να γίνει μέχρι τέλος Απριλίου του 2013.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι παρέδωσε στους νομικούς συμβούλους της όλα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας match αλλά και τις τελευταίες ανακοινώνεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ώστε να μελετηθούν από τους νομικούς συμβούλους αν έχουν διαπραχτεί νομικά αδικήματα ώστε να υποβληθούν μηνύσεις και να κατατεθούν σχετικές αγωγές.

Στο γήπεδο της Ναυπάκτου, του Αιγίου και του Πύργου θα δώσει τους επόμενους αγώνες εντός έδρας η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον δεν της παραχωρηθεί η χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αποχωρήσει από την Πάτρα αμέσως μετά από το παιχνίδι με την Καλλονή και θα μείνει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα αφού έχει να δώσει στην Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα τους δυο επόμενους αγώνες της.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα του προπονητή αφού αυτό άλλωστε θα εξυπηρετήσει το πρόβλημα με τις προπονήσεις το οποίο έχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής όταν βρίσκεται στην Πάτρα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά την μεγάλη οικονομική δαπάνη έλυσε το πρόβλημα και ελπίζει αμέσως μετά την επιστροφή από την Καβάλα να της επιτραπεί να προπονείται τουλάχιστον στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το οποίο η ίδια θα ανακατασκευάσει μόνο για αυτό τον σκοπό».

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep