Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψυγείο» ο Ντίνας, πήρε Ρεκλείτη!

Έξαλλη η Παναχαϊκή με τη συμφωνία Παναθηναϊκού – Ντίνα. Επιβεβαίωση για Ρεκλείτη.

Στο «ψυγείο» θα μπει ο Θανάσης Ντίνας εάν ως το μεσημέρι της Πέμπτης (31/01) δεν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί δεν θέλουν να χάσουν χωρίς χρήματα τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αν δεν απαντήσει άμεσα στην πρόταση ανανέωσης θα μπει στο περιθώριο!

Παράλληλα, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του flnews.gr σχετικά με την απόκτηση του Βαγγέλη Ρεκλείτη, που θα φορέσει τα «κοκκινόμαυρα» ως ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η Παναχαϊκή ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι αγανακτισμένη από την συμπεριφορά των υπευθύνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του Κώστα Ελευθεράκη, του Γιάννη Παπαδόπουλου (managerτου ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα) και του ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα διότι ενώ είχε συμφωνηθεί η μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανταλλάγματα για την ΠΑΕ Παναχαϊκή 150.000 ευρώ και 3ετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ετήσιες απολαβές για τον Θανάση Ντίνα 60.000, 70.000, 80.000 ευρώ για κάθε χρόνο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ματαίωσε την μεταγραφή αυτή και συγχρόνως, όπως πληροφορηθήκαμε, συμφώνησε με τον manager του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς η ΠΑΕ Παναχαϊκή να εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Σημειωτέον ότι ο Θανάσης Ντίνας δεν είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αλλά θα είναι ελεύθερος μόνο εάν η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ανεβεί στην Super League αφού η άνοδος της Παναχαϊκής στην Super Leagueενεργοποιεί την παραμονή του Θανάση Ντίνα για άλλα 2 χρόνια.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης κάλεσε τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή με τις ίδιες ακριβώς απολαβές τις οποίες είχε συμφωνήσει ο manager του να λάβει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έθεσε προθεσμία στον Θανάση Ντίνα να απαντήσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν είναι προπονητήριο καμίας μεγάλης ΠΑΕ, δεν παίρνει δανεικούς και πληρώνει και προπονεί μόνο παίκτες που έχουν το μυαλό και την ψυχή τους σε αυτήν και έχει αποδείξει ότι σε θέματα αρχών δεν κάνει πότε πίσω (περιπτώσεις Σάμαρη, Λαμπρόπουλου).

Ευνόητο είναι ότι αν ο Θανάσης Ντίνας δεν υπογράψει νέο 3ετες συμβόλαιο δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή Γιώργου Κούτση αφού για την 18άδα κάθε αγώνα υπολογίζονται μόνο οι ποδοσφαιριστές που έχουν το μυαλό τους στην Παναχαϊκή και στην άνοδο της ομάδας στην Super League.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Πανθρακικός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ρεκλείτη. Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ, είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,87 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων.

Οι προηγούμενες ομάδες του Βαγγέλη Ρεκλείτη ήταν η ΠΑΕ Κόρινθος, η ΠΑΕ Πανθρακικός, η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων με την οποία αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την ΠΑΕ Πανρθακικός μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι με την ΠΑΕ Λάρισα που διεξήχθη στις 28/1/2013».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep