Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόταση ανανέωσης σε Ντίνα»

Πρότασης ανανέωσης του συμβολαίου με τον Θανάση Ντίνα έκανε η Παναχαϊκή. Πρότασης ανανέωσης του συμβολαίου με τον Θανάση Ντίνα έκανε η Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως άρχισε την διερεύνηση για την ανανέωση συμβολαίων και πως πήρε ήδη την θετική απάντηση του Γιώργου Σαλαμαστράκη.

Την ανανέωση των συμβολαίων με τους παίκτες του βασικού της κορμού ανακοίνωσε πως έχει ήδη να ψάχνει η Παναχαϊκή και έκανε πρόταση στους Σαλαμαστράκη, Ντίνα και Κοιλιάρα. Από τους τρεις άμεσα απάντησε μόνο ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ενώ για τους άλλους δύο θα περιμένουν.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής.

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε σήμερα προτάσεις για ανανέωση συμβολαίων στους Γιάννη Κοιλιάρα, Θανάση Ντίνα και Γιώργο Σαλαμαστράκη, στην προσπάθειά της να διατηρήσει το βασικό κορμό ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι αποτέλεσαν και αποτελούν τη βάση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ήδη αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αναμένονται οι απαντήσεις των άλλων δύο ποδοσφαιριστών της, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep