Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επανεμφάνιση Κούγια με μήνυση

Ο πρώην πρόεδρος και νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση σε βάρος εφημερίδας.

Ο γνωστός νομικός μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Κώστα Μακρή στην εφημερίδα «Match», με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σημείωσε ότι θα κάνει μήνυση, τόσο στον πρώην μεγαλομέτοχο, όσο και στον δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη!

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της συνεντεύξεως στο 2 φύλλο της match και δεν έχω να απαντήσω τίποτα παρά μόνο ότι εναντίον του Κωνσταντίνου Μακρή και του Ξαβέριου Ασκούνη και του προσώπου που πήρε την συνέντευξη θα προσφύγω ενώπιον της δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα θα καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, θα καταθέσω αγωγή και θα διεκδικήσω χρήματα για προσβολή του ονόματός μου.

Ήδη κατά του Κωνσταντίνου Μακρή εκκρεμεί άλλη μήνυση και αγωγή μου και για άλλες υποθέσεις. Σήμερα επικοινώνησα και με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Κώστα Γερόλυμο, πρώην πληρεξούσιος του Κωνσταντίνου Μακρή κατά την οποίαν αγόρασα τις μετοχές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο οποίος μου έδωσε εντολή να υποβάλω και υπ’ ονόματι του μήνυση και να καταθέσω και αγωγή εις βάρος του Κωνσταντίνου Μακρή για τους ίδιους λόγους.

Εύχομαι η εφημερίδα match που μέχρι σήμερα έχει πάρει μόνο δύο συνεντεύξεις, του Breska που έλεγε πως η Παναχαϊκή έπρεπε να φάει 5 γκολ στον Βόλο και του Μακρή που έχει κάνει τα καλύτερα για την Παναχαϊκή στην διάρκεια της θητείας του, μακροημέρευση».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2012 10:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep