Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πού δεν χρωστάτε, κ. Κούγια;»

Επίθεση του προέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκου Ράπτη, στον Αλέξη Κούγια.

Μετά το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, ο Ράπτης εξήγησε γιατί κόπηκε το ρεύμα στο γήπεδο, ενώ ρώτησε τον Κούγια που δεν χρωστάει. Χαρακτητιστικά είπε: «Δεν είναι η μοναδική φορά που εκφράζεται έτσι ο κ. Κούγιας. Εγώ στεναχωριέμαι για την όλη κατάσταση, που αυτό το ιστορικό σωματείο διανύει μια τόσο άσχημη περίοδο. Όταν μια ομάδα που την ετοιμάζεις όλη αυτή τη σεζόν, ξαφνικά διώχνεις πέντε, παίρνεις δέκα, είναι αδύνατον να έχεις μια προσαρμογή. Δεν μπορεί να αποκαλεί την Ερασιτεχνική, και εμένα προσωπικά, ότι είμαστε μπατίρηδες και ότι αν μας γυρίσει κανείς ανάποδα δεν πέφτει κατοστάρικο ή πενηντάρικο.

Τον ρώτησα: ' Εσύ σαν βαθύπλουτος, κ. Κούγια, μπορείς να μας πεις που δεν χρωστάς;' Μέχρι σήμερα έχει μια οφειλή 67.000 ευρώ, χρωστάει 18.000 στην ΕΥΔΑΠ, ενώ χρωστάει και στη ΔΕΗ. Στο γήπεδο κόπηκε το ρεύμα. Μου είχε υποσχεθεί ο κ. Λούβαρης ότι έχουν κάνει μια ρύθμιση, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι δεν έγινε. Υπογράψαμε μια νέα συμφωνία, στην οποία κάναμε 60% έκπτωση. Δηλαδή ενώ παίρναμε 6.500 ευρώ, παίρνουμε για το γήπεδο 1500 ευρώ το μήνα, και 1000 ευρώ για την αποπληρωμή του χρέους των 67.000 ευρώ. Τους ειδοποίησα ότι κόπηκε το ρεύμα. Πιστεύω να το ρυθμίσουν και να το συνδέσουν το ρεύμα».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Παναχαϊκή έχει στρέψει την προσοχή της στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (28/11). Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ολίσε και Ντιόγκο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς.

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep