«Υπάρχει σοβαρή πρόταση»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημέρωσε ότι συζητά με επιχειρηματίες για την εξαγορά μέρους των μετοχών ή συμμετοχής στην ΠΑΕ.

Λίγες ημέρες μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι συζητά με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν. Υπογράμμισε ότι οι μέτοχοι δεν παραχωρούν το σύνολο των μετοχών, χαρακτήρισε την πρόταση σοβαρή και διαβεβαίωσε ότι την επόμενη σεζόν ο πήχης θα μπει πιο ψηλά.

Η διοίκηση τόνισε ακόμα ότι υπήρξε επαφή με την Ερασιτεχνική για την οικονομική εκκρεμότητα που αφορά στο γηπεδικό και χαρακτήρισε πολύ σημαντικά τα δύο προσεχή ματς των πλέι άουτ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλει να τερματίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού...

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στα πλαίσια της επίσκεψης ενός εκ των μετόχων της, Jared Weiss υπήρξε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Κ. Σεμιτέκολο με θέμα το μεγάλο αγκάθι που είναι το γηπεδικό και την οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα όπως γράφεται στον τοπικό τύπο.

Το Σάββατο το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας και μέσα σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε συνάντηση με δύο επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς ή συμμετοχής στην ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για πρώτη φορά μέσω δικηγορικού γραφείου Αθηνών στον αγώνα με τον Τηλυκράτη και στη φιλοσοφία που έχουμε εξαρχής ως ΠΑΕ ότι είμαστε ανοιχτοί σε σοβαρές προτάσεις που θα εκδηλωθούν με σοβαρό τρόπο, όπως έκαναν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, αυτή τη στιγμή παρέχουμε τα απαραίτητα έγγραφα που μας έχουν ζητηθεί, ώστε αν προχωρήσει το ενδιαφέρον ώστε να μπορέσει να κατατεθεί πρόταση το συντομότερο δυνατό.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι δεν παραχωρούμε το σύνολο των μετοχών μας, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο και ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις πριν τις 15 Ιουνίου. Ζητάμε από τον κόσμο μας να μην αναλώνεται σε κάθε τύπου σενάρια μύθων, παντογνώστων και διαφόρων κακόβουλων που θέλουν να παίξουν με την ψυχή και την αρρώστια τους για την ομάδα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι είναι το μοναδικό ενδιαφέρον που υπάρχει και για οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη θα ενημερωθείτε άπαντες. Σε αυτή τη φάση και έχοντας κλείσει τρία χρόνια ως ιδιοκτήτες και διοίκηση στην ομάδα και έχοντας αποπληρώσει το σύνολο των παλαιών χρεών προηγούμενων ιδιοκτητών και διοικήσεων στο 100%, και στο 90% της δικής μας διοίκησης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουμε να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που ανήκει, είτε είμαστε εμείς αποκλειστικοί ιδιοκτήτες είτε έχουμε συνεταίρους.

Όποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αγαπάνε την Παναχαϊκή τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και να απομονώσουμε τους τοξικούς και την τοξικότητα απ’ όποιους και από οποιαδήποτε θέση έχουν και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο της επιστροφής.

ΥΓ. Άπαντες στην ΠΑΕ βρίσκονται υπό αξιολόγηση και μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά».

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2024 12:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep