Μουτζουρούλιας: «Εγκληματικά λάθη»

Ο Στάθης Μουτζουρούλιας υποστήριξε ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής «συνεχίζει τα παραμύθια της».

Πολύτιμο χρόνο χάνει η Παναχαϊκή εν όψει της χειμερινής ενίσχυσης. Η ουραγός του Β' ομίλου θέλει έτοιμους ποδοσφαιριστές για να κερδίσει θέση στην κατάταξη, αλλά έως τώρα αρκείται σε δοκιμές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Στάθης Μουτζουρούλιας τοποθετήθηκε σχετικά και υποστήριξε ότι η διοίκηση επέλεξε να «συνεχίσει τα παραμύθια της», ενώ τη χαρακτήρισε αναξιόπιστη στην ποδοσφαιρική αγορά.

Η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά συνεχίζονται τα εγκληματικά λάθη, από τους ίδιους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα. Μέχρι πρόσφατα παραμύθιαζαν τον κόσμο ότι θα έρθουν οι μεταγραφές και όλα θα πανε καλά, τώρα το γυρίζουν, ότι είναι δύσκολες οι μεταγραφές και δυσκολα θα βρεθούν παίχτες, προετοιμάζοντας τον κόσμο για το τι θα επακολουθήσει.

Φυσικά τα πιο πάνω τα αναπαράγουν τα μέσα, προσφέροντας μόνο κακό στην ομάδα και στην πόλη. Αυτά τα λέει η διοίκηση που είναι για όλα ΥΠΕΥΘΥΝΗ για τα απίστευτα λάθη που έχει κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Φυσικά καί υπάρχουν αρκετοί παίχτες οι οποίοι, όταν μιλήσουν με αξιόπιστο πρόσωπο, όταν πληρωθουν και επειδή το όνομα της ομάδα μας είναι μεγάλο, επίσης ο κόσμος, η πολη, το όραμα αρκεί να υπάρχει, είναι λόγοι να επιλέξουν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Η διοίκηση επέλεξε για να ηρεμήσει τον κόσμο και να συνεχίσει τα Παραμυθιά της, να στελεχωνει την ομάδα με νέα πρόσωπα τους οποίους τους εκθέτει και φυσικά δεν θα τους πληρωσει ποτέ.

Η ανάρτηση μου έχει σκοπό να πω την αλήθεια, να τους θυμίσω ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα, να δώσουν μέχρι και το 50 τις εκατό του συμβολαίου σαν προκαταβολή εάν χρειαστεί, αφου είναι δυστυχώς αναξιόπιστοι στην ποδοσφαιρική αγορά και να σώσουν την ιστορική μας ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2023 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep