Αποχωρούν Λοτέν, Τραορέ

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την αποδέσμευση των Αλμπέρ Λοτέν, Αμαντού Τραορέ.

Διάστημα εκκαθαρίσεων θα διανύσει η Παναχαϊκή. Το ρόστερ είναι υπεράριθμο και αρκετοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, οπότε θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Δύο ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν είναι οι Αλμπέρ Λοτέν, Αμαντού Τραορέ. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου και δεν αναφέρθηκαν μεταξύ των απόντων. Ο Λοτέν κατέγραψε 7 συμμετοχές (6 ως βασικός) και ο Τραορέ έπαιξε σε 4 ματς και πήρε μία φορά φανέλα βασικού.

Η ΠΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια για τη διαιτησία του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα των κύριων Αριστείδη Αγιάλα (Δυτικής Αττικής), Χρήστου Μπάλλα (Τρικάλων), Παναγιώτη Σπηλιώτη (Κορίνθου) και Βασίλη Φίτσα (Πρέβεζας - Λευκάδας) για την υποδειγματική διαιτησία που είχαν στον αγώνα Παναχαϊκής - Διαγόρα στις 26/11 στο γήπεδο της Αγυιάς (1-1)».

Ευχήθηκε, τέλος, περαστικά στον τερματοφύλακα του Διαγόρα Ρόδου, Βασίλη Σηφάκη:

«Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Διαγόρα Ρόδου, ο Βασίλης Σηφάκης τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή (26/11) στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (1-1). Ο Βασίλης Σηφάκης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι του στο Ιατρικό κέντρο Φαλήρου από τον γιατρό Χρήστο Θέο. Μάλιστα η ζημιά ήταν μικρότερη από ότι αρχικά όλοι φοβόντουσαν και η επιστροφή του στις προπονήσεις θα γίνει γρηγορότερα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής και όλοι στην οικογένεια της ομάδας εύχονται στον Βασίλη γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2023 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep