Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στις καθυστερήσεις η Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί με τέρμα του Σαλαμαστράκη στο 90' νίκησε εκτός έδρας το Πανόπουλο.

Έστω και στο φινάλε, η Παναχαϊκή ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Πανόπουλου. Η πρώτη φάση έγινε στο 9', όταν ο Μπρέσκα έπιασε ένα καλό φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Στο 27' ο Ντιόγκο εκτέλεσε αυτός ένα φάουλ, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Καπετανάκης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Αράπογλου σούταρε, με τον Πίτκα να αποκρούει.

Στο 30' ο γκολκίπερ του Πανόπουλου έκανε νέα εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Γκούρτσα. Στη συνέχεια της φάσης ο Σολάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 78' ο Σολάκης με σουτ απείλησε εκ νέου την εστία των γηπεδούχων, ενώ στο 83' το ίδιο συνέβη με τον Σαλαμαστράκη. στο 90' ο Σαλαμαστράκης λύτρωσε την Παναχαϊκή με σουτ, γράφοντας το τελικό 0-1.

 

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Καπετανάκης, Αράπογλου, Δημητρουλόπουλος, Φούφουλας, Δαβουρλής, Θωνιάτης, Μπρης, Βατσής, Παναγιωτόπουλος, Μοσχογιάννης, Πουταχίδης. Έπαιξαν και οι: Καραντζανίδης, Σίνος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σπίνουλας, Ολίσε, Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπρέσκα, Ντιόγκο, Σολάκης, Γκούρτσα. Έπαιξαν και οι: Ντίνας, Βούνκ, Κοκκίνης, Kωνσταντινίδης, Βρονταράς.

Last modified onΚυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep