«Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Οι οπαδοί του Εργοτέλη τόνισαν ότι η πρόταση του ΟΦΗ πρέπει να υποστηριχτεί με ουσιαστικά μέτρα.

Ανακοίνωση με αφορμή την «ομηρία» της Super League 2 εξέδωσαν οι οπαδοί του Εργοτέλη «Alternatives». Όπως τόνισαν, στη Super League 1 εφαρμόζονται τα δύο μέτρα και στις άλλες κατηγορίες τα δύο σταθμά. Αναλυτικά:

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Η ομηρία που κρατάει η κυβέρνηση όλες τις κατηγορίες, από την Super League 2 μέχρι και τις τοπικα πρωταθλήματα, οδηγεί στη καταστροφή, με μαθηματική ακρίβεια, τις διοικήσεις, τους παίχτες και τους εργαζόμενους των ομάδων.

Σαν οπαδοί, λέμε το εξής: Άμεσα, με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες. Με ευθύνη των διοικήσεών τους (κάτι που έχουν ζητήσει και οι ίδιες άλλωστε) να διεξάγονται προπονήσεις και αγώνες.

Η πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αν δεν υποστηριχτεί με ουσιαστικά μέτρα, φαίνεται ως πράξης ελεημοσύνης και βγάζει στο απυρόβλητο τον ουσιαστικό υπεύθυνο, που είναι η κυβέρνηση. Ειδικοί δεν είμαστε, όμως αυτό που καταλαβαινουμε το λέμε, δηλαδή ότι στη Super League 1 εφαρμόζονται τα δύο μέτρα, και στις άλλες κατηγορίες τα δύο σταθμά.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2020 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep