Το σερί του ο Εργοτέλης

Πέρασε... αέρα από την Καλαμαριά ο Εργοτέλης, 1-3 τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Εργοτέλης νίκησε 1-3 τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, για την 11η αγωνιστικη της Super League 2. Αυτή ήταν η έκτη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στο πρωτάθλημα και η τρίτη διαδοχική, έπειτα από αυτές με Δόξα Δράμας και Χανιά. Ο Απόλλων, που υπέστη τη δέκατη ήττα σε έντεκα ματς, κατέβηκε μόλις με 13 παίκτες!

Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παρότι οι καιρικές συνθήκες, αλλά και ο αγωνιστικός χώρος, δεν ήταν ευνοϊκοί παράγοντες, η ομάδα του Ηρακλείου έκανε αρκετές ευκαιρίες και βρήκε γκολ πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Οι Μπαράτα (17'), Μπούσης (23'), Μπρους (27') και Έφορντ (32') απείλησαν την εστία του Πολίτη και τελικά το γκολ ήρθε στο 42'. Ο Ροβίθης έσπασε τη μπάλα στον Έφορντ, ο οποίος με ωραία προσποίηση και αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Εκτός από το τέρμα, οι Κρητικοί είχαν και δοκάρι στο 37' με τον Μπαράτα. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, αλλά ο Εργοτέλης είχε βρει το γκολ που κυνήγησε.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει την υπεροχή. Αφού έχασε ευκαιρίες με Μπούση (55') και Έφορντ (57'), έκανε το 0-2 στο 67' με τον Μπαράτα. Ο Βραζιλιάνος με πλασέ αξιοποίησε την πάσα του Ροβίθη. Είχε και συνέχεια. Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 73' ο Ροβίθης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Όπως είναι κατανοητό, τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν τυπική διαδικασία. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89' με πέναντλι. Ο ρέφερι καταλόγισε την εσχάτη των ποινών για χέρι και ο Μπρίτο έγραψε το τελικό 1-3.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 89' πεν. Μπρίτο - 42' Έφορντ, 67' Μπαράτα, 73' Ροβίθης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπούσης, Μπρους, Μπουρσέλης (69' Μανουσάκης), Μπουτσάκης (74' Κατσούρι), Ροβίθης (83' Σταθόπουλος), Μπαράτα, Έφορντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος (29' Χριστοδούλου), Μπρίτο, Δόρης, Καλογέρης, Λουφάκης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κοντοές, Καλαϊτζίδης.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep