«Είμαι υπερήφανος»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του.

Μετά την ήττα (0-1) από τον Αστέρα, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του. Μιλώντας στην κάμερα του OTE, σημείωσε:

«'Ισως να ήταν και φόβος, ίσως και η ποιότητα του αντιπάλου. Μόνο υπερήφανος είμαι για τα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, είχαμε προϋπόθεση για πέναλτι με τον Καπνίδη, δεν υπάρχει πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση, έτσι λέει ο κανονισμός. Κοιτάξαμε τα μάτια τον Αστέρα, χάσαμε 1-0, αλλά είμαι υπερήφανος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε αυτόν τον θεσμό. Τώρα έχουμε και δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο, αλλά με το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορείς να πεις ότι έχεις αποκλειστεί. Μέχρι τότε έχουμε να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις μας».

Από την πλευρά του ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης, ανέφερε: «Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, με ρυθμό και ιδανικές καιρικές συνθήκες για εμάς τους παίκτες, ίσως όχι για τους οπαδούς. Δεν θα έλεγα ότι δείξαμε φόβο, είναι κάτι σύνηθες, όταν παίζεις με μια ομάδα διαφορετικής κατηγορίας όπου ο ρυθμός είναι διαφορετικός. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε, πιέσαμε έναν αντίπαλο που είναι ποιοτικός».

Για τη φάση που ζήτησε πέναλτι:
«Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω γι' αυτό. Σίγουρα υπάρχει επαφή, όλα όμως είναι στην κρίση του διαιτητή. Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στόχος μου να τσεκάρω αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τελειώσω τη φάση όπως έπρεπε να την τελειώσω. Αυτό θα φανεί καλύτερα στο βίντεο. Μπορεί να είμαι πρωταγωνιστής, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν αισθάνεσαι τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη ρεβάνς και αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης:
«Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο ικανότερος. Αυτός που το θέλει πιο πολύ, ή ο πιο τυχερός. Για εμάς είναι γιορτή και για κάποιους όνειρο να φτάσουν έως εκεί».

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep