Εβδομάδα ανακοινώσεων

Στο τελικό στάδιο για τις μεταγραφές μπαίνουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Στο τελικό στάδιο για τις μεταγραφές μπαίνουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους περισσότερους από τους στόχους του και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα αυτή. 

Κοντά στο τέλος των κινήσεων του βρίσκεται ο Εργοτέλης, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου να έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έχουν θέσει ως στόχους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου έχουν μπει στην τελική ευθεία, απομένουν οι λεπτομέρειες για κάποιες από τις κινήσεις και δεν είναι απίθανο να γίνουν ανακοινώνεις και από την αρχή της εβδομάδας.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου έχει σχεδόν τελειώσει με την έκθεση ενίσχυσης της ομάδας, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και προσθήκες αν χρειαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Ο χρόνος για την οργάνωση της ομάδας είναι αρκετός και φυσικά το χρονοδιάγραμμα θα μπει από την άλλη εβδομάδα, όταν και θα έχουν τελειώσει και τα θέματα που απασχολούν την διοργανώτρια με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τους χορηγούς, αλλά και τον καθορισμό της έναρξης του πρωταθλήματος.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep