«Δεν θέλουμε τον διχασμό»

Αγαστές σχέσεις με την ΠΑΕ Εργοτέλης θέλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης, όπως δήλωσε στο Athletic Radio 104,2 FM. Αγαστές σχέσεις με την ΠΑΕ Εργοτέλης θέλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης, όπως δήλωσε στο Athletic Radio 104,2 FM.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, μίλησε για τον ελκυστικό Εργοτέλη, την υποστήριξη σε όποιον έχει τις μετοχές και την θέληση να μην υπάρχει διχασμός.

Θέση για το θέμα της πρότασης του Γιώργου Βρέντζου πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, με δηλώσεις του στο Athletic Radio 104,2. Ξεκαθάρισε πως ο Ερασιτέχνης δεν έχει λόγο στην υπόθεση των μετοχών, αλλά είναι σημαντικό να είναι θελκτικός ο Εργοτέλης. Παράλληλα τόνισε πως δεν έχει κάτι να προσάψει στον Μάγκεντ Σάμι και τη διοίκηση του, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερος.

Για την πρόταση του Γιώργου Βρέντζου:
«Είναι ευχάριστο να είναι θελκτικός ο Εργοτέλης. Υπάρχει ενδιαφέρον και ζωή στην ομάδα και αναγνωρίζεται. Η ΠΑΕ ανήκει σε ιδιοκτήτη που έχει την πλήρη ιδιοκτησία των μετοχών. Οποιοσδήποτε έχει κάθε δικαίωμα να κάνει πρόταση αλλά αυτό αφορά τους δύο τους. Οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται δεν έχει καμία αξία αφού είναι καθαρά στο χέρι του ιδιοκτήτη η τελική απόφαση. Τα άλλα είναι για να γίνεται κουβέντα. Θα ακουστούν διάφορα. Είναι μία συζήτηση που μπορεί να γίνει στο… καφενείο. Το δεδομένο είναι ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει ιδιοκτήτη. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε θέση για κάτι άλλο».

Για την παρουσία του Μάγκεντ Σάμι:
«Εμείς τον αναγνωρίζουμε και τον αποδεχόμαστε γιατί αυτό είναι υπέρ του Εργοτέλη. Δεν έχουμε κάτι να του προσάψουμε για να θέλουμε να ανατραπεί ή να φύγει. Μπορεί να βελτιωθεί αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με τον κύριο Σάμι. Ο απολογισμός είναι θετικός ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που θα μπορούσε να είναι καλύτερα, καθώς η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει με το βάρος να δίδεται στους νέους παίκτες. Θα γίνουν και λάθη».

Για την φετινή σεζόν:
«Ο σχεδιασμός με το μπάτζετ που έγινε χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες με ικανοποιεί. Όλα έχουν τακτοποιηθεί. Υπήρξε ένα διάστημα τον Γενάρη που υπήρχε αναστάτωση και αγχώδης κατάστασης λόγω της απουσίας του κυρίου Σάμι. Ήταν όμως πρόσκαιρο. Ο κύριος Τουντζάρης ήταν πάντα εδώ και το χειρίστηκε σωστά».

Για τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη:
«Στον Ερασιτέχνη έχουμε ένα τεράστιο φορτίο. Δύσκολα θα συναντήσεις σωματείο με τόσες ομάδες ανδρών – γυναικών. Για να υπάρχει σταθερότητα ο Ερασιτέχνης δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με τον εκάστοτε επενδυτή. Πέρυσι «γυρίσαμε» σελίδα».

Για τις σχέσεις ΠΑΕ – Εργοτέλη:
«Για την νέα χρονιά έχουμε κάνει μία κουβέντα. Έχουμε μία σχέση αλληλοβοήθειας. Βάλαμε την σχέση μας σε μία νέα βάση. Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις με την ΠΑΕ. «Ψάχνουμε» να βρούμε λύσεις για το καλύτερο. Και οι διαφωνίες γίνονται για καλό της ομάδας και χρειάζονται. Δεν μπορεί όλοι να συμφωνούμε σε όλα. Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που όλοι θέλουν να προχωρήσουν σωστά τα πράγματα. Σημασία έχει οργανωτικά να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα».

Για το τμήμα μπάσκετ:
«Στο μπάσκετ υπάρχει ένας άνθρωπος που «παλεύει» με δυσκολία. Δεν ανεβήκαμε. Του χρόνου. Εμείς θέλουμε το καλό των αθλητών μας».

Για τις ακαδημίες του Εργοτέλη:
«Θα επιχειρήσουμε ολική αναδιοργάνωση των Ακαδημιών. Και σε πρόσωπα. Θα δώσουμε βαρύτητα στις Ακαδημίες. Θα γίνει μια νέα προσπάθεια αναγέννησης και εκσυγχρονισμού. Πέρυσι δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου να το κάνουμε. Ο κόσμος να περιμένει το καλύτερο».

Για την φετινή σεζόν:
«Το πρόσημο είναι θετικό για την χρονιά που πέρασε και θα κάνω επίσημη δήλωση – απολογισμό στο επίσημο σαϊτ της ομάδας τις επόμενες μέρες. Εκεί θα αναφερθώ στην δουλειά που έγινε στον Ερασιτέχνη φέτος. Προχωράμε ψηλότερα. Όσοι ασχολούμαστε με τον Εργοτέλη θέλουμε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις. Για να μην έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Εμείς θα υποστηρίζουμε όποιον έχει τις Μετοχές. Έτσι κάναμε και θα το κάνουμε. Εμείς δεν θέλουμε διχασμό. Θα είμαστε δίπλα του. Αν αποφασίσει κάποια στιγμή να φύγει μακάρι να υπάρχουν εφεδρείες. Ας ηρεμήσουμε. Δεν θέλουμε να ξαναβρεθούμε στη κατάσταση που ήμασταν πέρυσι να ξεκινήσουμε εκ του μηδενός».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep