Εκδρομή στα Σπάτα

Την συμπαράσταση και φίλων της ομάδας θα έχουν οι μικροί του Εργοτέλη στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League, στα Σπάτα.  Την συμπαράσταση και φίλων της ομάδας θα έχουν οι μικροί του Εργοτέλη στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League, στα Σπάτα.

Οι φίλοι του Εργοτέλη μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στα Σπάτα. 

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Εργοτέλη για τον τελικό του Σαββάτου (9/9) στα Σπάτα με αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος επικράτησε στον όμιλο του Βορρά. Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Πλεσίτης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για την σύνθεση της ομάδας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση στις προπονήσεις, ώστε να βρίσκονται στα πλάνα του για το βασικό σχήμα.

Οι μικροί του Εργοτέλη αναμένεται να έχουν και υποστήριξη, αφού έχουν κλειστεί εισιτήρια για την μετάβασή τους στην Αθήνα με πρωτοβουλία της ομάδας και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) μπορούσαν να κλείσουν θέσεις όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά. Το κόστος της εκδρομής είναι στα 70 ευρώ, με τα ακτοπλοϊκά να είναι στα 60 ευρώ με καμπίνα και 10 η μετάβαση από τον Πειραιά στα Σπάτα και πάλι πίσω μετά το τέλος του αγώνα.  

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep