«Μπορούσαμε να το τελειώσουμε»

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Εργοτέλη. Ο Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Εργοτέλη.

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης, γυμναστής της ομάδας του Εργοτέλη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Στην ισορροπία που κατάφεραν να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μετά την κόκκινη κάρτα του Κάιπερς και το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν στάθηκε ο γυμναστής της ομάδας, Αντώνης Ανδρουλάκης, που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτη.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ανδρουλάκη:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Σπάρτη για το παιχνίδι της. Αγωνιστικά τώρα, παρόλο που μείναμε πάρα πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά και με δέκα παίκτες είχαμε καλή αντίδραση των ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Χάσαμε μοναδικές ευκαιρίες και, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και την προσπάθειά τους».

Ο στόχος του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα;

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος από την αρχή του πρωταθλήματος και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep