Έρχεται… μεταγραφή

Ικανοποίηση στον Εργοτέλη για την παρουσία των «νέων» Τσέλιου, Νικολακάκη, Οικονόμου, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα προσθήκη. 

[googlead][/googlead]

Στην εκτός έδρας με την Βέροια έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί μετά το ξεκούραστο «τρίποντο» κόντρα στον Αχαρναϊκό την 11η αγωνιστική, θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με την πρώτο «διπλό» στο πρωτάθλημα. 

Σε αυτή την προσπάθεια οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν «ενισχυμένοι» με τους Τσέλιο, Νικολακάκη και Οικονόμου. Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα δείχνουν να προσαρμόζονται άμεσα στο νέο τους περιβάλλον και ο Τάκης Γκώνιας θα έχει επιπλέον επιλογές.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει μια ακόμα προσθήκη, πιθανότατα ενός αμυντικού μέσου, με την έλευση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας (15/1) να δρομολογεί εξελίξεις.

Αναφορικά με την προπόνηση της Δευτέρας (15/1), κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ για την Τρίτη υπάρχει το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ρεπό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep