Στηρίζουν Γκώνια οι παίκτες

Τι δήλωσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Παναγιώτη Λαδάς για τον κόουτς Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Ο Εργοτέλης κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις και έχασε την ουσία στο εντός έδρας ματς με τον Αρη (ήττα 2-3, παρ' ότι προηγήθηκε 2-0), αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στηρίζουν τον προπονητή τους Τάκη Γκώνια που έχει αποκηρύξει το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

"Παίζω ποδόσφαιρο που ευχαριστιέμαι με έναν προπονητή που παίρνει το 100% από όλους μας" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του τερματοφύλακα Παναγιώτη Λαδά στη συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας ότι "έχουμε ένα πλάνο με στρωτό ποδόσφαιρο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους".

Από κει και πέρα ο Λαδάς συμφώνησε με την άποψη του Γκώνια για το ρόλο της διαιτησίας στην ανατροπή τού Αρη. "Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Θέλω να σταθώ όμως στις αποφάσεις του διαιτητή στα δύο τελευταία γκολ του αντιπάλου. Το ένα ήταν φάουλ και το άλλο οφσάιντ".

Ο Εργοτέλης έχει δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και προετοιμάζεται πλέον για την επικείμενη αναμέτρηση με την αήττητη Δόξα στη Δράμα την Κυριακή 26/11 (15:00, ΕΡΤ WEB TV).

[googlead][/googlead]

 

1 comment

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 22:46 Comment Link

    στο δευτερο ημίχρονο μονο μπάλλα δεν επαιξε ο Εργοτέλης!και τα γκολ!!χα-χα-χα-χα-αχ-χα-χα-περάστε έλεγαν στους Αρειανούς

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep